„The Notorious“ pravardę turintis C. McGregoras apeliuoja ir į F. Mayweatherio pažadą, duotą prieš bokso dvikovą.

„Su tuo, ką išmokau, turėdamas naują šansą tikrai laimėčiau, – kalbėjo airis. – Palauksiu. Pažiūrėsiu, kaip jis (F. Mayweatheris) su savo pinigų ryšulėliais reaguos. Galbūt vėl sulauksiu skambučio“.

Nepamiršo UFC žvaigždė ir savo buvusio sparingo partnerio Paulie Malignaggi: „Paulie gana pritauzijo niekų. Turiu ginti UFC čempiono diržą. Jei jis nori pinigų, surengsime jam tokią progą MMA dvikovoje“.

Kol kas į airio užmestą jauką neatsakė nei F. Mayweatheris, nei P. Malignaggi. Pats C. McGregoras taip pat prisipažino pernelyg užsiėmęs: „Mes vis dar nebaigėme skaičiuoti pinigus“.

Priminsime, kad rugpjūtį vykusioje „amžiaus“ dvikovoje pagal bokso taisykles 40-mečiui F. Mayweatheriui prireikė 10-ies raundų, kad techniniu nokautu įveiktų 29-erių metų C. McGregorą.

Это видео войдет в историю #MayweatherMcGregorpic.twitter.com/gdYH9nOOef
— Бокс/MMA (@boxing_mma_se) August 27, 2017

Iš „pensijos“ sugrįžęs F. Mayweatheris iškovojo 50-ą pergalę profesionaliame ringe ir pagerino legendinio Rocky Marciano rekordą.

Apie 140 mln. JAV dolerių už 10-ties raundų triūsą uždirbęs C. McGregoras prisipažino dabar turįs naują tikslą – aplenkti Madrido „Real“ žvaigždę Cristiano Ronaldo ir tapti geriausiai apmokamu sportininku planetoje.

„Kitais metais „Forbes“ turtingiausių atletų sąraše Floydas bus pirmas, aš – antras, o C. Ronaldo – trečias. Jei kovočiau dar kartą ar dukart, aplenkčiau ir Floydą, – tikino airis. – Dabar mano tikslas tapti 2018-ų metų daugiausiai uždirbusiu sportininku, pasiekti milijardo JAV dolerių ribą ir nesustoti toliau“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)