Pasaulio sunkaus svorio čempionas pagal WBA ir IBF versijas A. Joshua turi būti atsargus, įspėja 50-metis M. Tysonas, nes pozicija, kurioje britas atsidūrė, yra pavojinga.

M. Tysonas apibūdina britą kaip gerą kovotoją ir greitą kaip aukštam boksininkui, žavisi jo sugebėjimu atsitiesti po pirmojo nokdauno karjeroje dvikovoje su V. Kličko.

„Joshua turi potencialo daug nuveikti. Jis gerai mato varžovo veiksmus ir gali atlikti daug stiprių smūgių, tačiau jis patirs ir daug spaudimo, – kalbėjo Geležinis Mike'as. – Sunkaus svorio boksas varo žmones iš proto, tiesa? Tačiau tai lyg erškėčių karūna. Visi nori tavimi kažkaip pasinaudoti. Tai lyg buvimas JAV prezidentu“.

Anot jo, britas negali pamesti galvos ir susikoncentruoti į boksą: „Jei pradėsi galvoti apie pinigus, moteris ir dar kažką, tuomet tavo karjera riedės žemyn. Jokios religijos, nieko. Tuos dalykus galėsi daryti, kai kovos bus baigtos. Pažiūrėsime, ar jam pavyks su tuo susidoroti“.

Tarp A. Joshua ir M. Tysono karjerų yra panašumų – abu atrado boksą po sunkumų, su kuriais susidūrė jaunystėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją