Prieš kelis metus startavęs „Vilnius open“ imtynių turnyras sulaukė išskirtinio dėmesio – šiemet ant senamiestyje patiestų trijų imtynių kilimų panoro kovoti beveik 300 jaunųjų atletų iš Latvijos, Estijos, Baltarusijoe, Lenkijos, Rusijos ir Lietuvos. „Laukia maloni atrakcija. Visų pirma, patiems vaikams yra neįprasta kovoti atviroje erdvėje, ypač miesto širdyje. Antra – kiekvienas praeivis norom-nenorom taps žiūrovu, geriau pažins imtynes, pamatys vaikų emocijas. Tą tai jau tikrai garantuoju“, – šypsodamasis apie būsimas varžybas kalbėjo šalies rinktinės treneris Mindaugas Ežerskis.

Turnyro finalines kovas nuo 16.00 val. tiesiogiai transliuos DELFI TV.

„Vilnius open“ (Vilniaus rotušės aikštė) turnyro programa:

Šeštadienis, birželio 3 d.

11.00 – 16.00 preliminarios kovos

16.00 – 16.15 varžybų atidarymas

16.15 – 18.00 pusfinaliai, finalai, apdovanojimai

Tarptautinis seimo nario A.Butkevičiaus turnyras šiemet švenčia dešimties metų jubiliejų. Vienas renginio sumanytojų Jonas Jurkynas tikina, kad per dešimtmetį turnyro lygis ženkliai išaugo, todėl į jį suvažiuoja itin pajėgūs užsienio atletai. „Vilkaviškyje svečiuosis vien tik penkios Rusijos komandos . Jie tikrai renkasi gerus turnyrus ir navažiuoja į antrarūšes varžybas. Rusų teigiamas požiūris į imtynes žinomas, todėl malonu, kad jie pastebėjo mūsų renginį. Dar maloniau, kad kovose su pajėgiais atletais grūdiname saviškius, kurie pastaruoju metu rodo neprastus rezultatus“, – pasakojo J.Jurkynas.

Organizatoriai tikisi, kad jubiliejiniame turnyre Vilkaviškyje kovos virš 150 imtynininkų.

Seimo nario A.Butkevičiaus turnyro programa (Vilkaviškio S.Neries pagrindinės mokyklos salėje):

Šeštadienis, birželio 3 d.

10.00 varžybų pradžia
Algirdo Butkevičiaus imtynių taurės anonsas
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją