Pradžioje turnyro dalyviai rungtyniavo pogrupiuose rato sistema, o vėliau vyko kovos, išsiaiškinant visas vietas.

Vyrų A lygoje lygoje sužaidus pogrupių varžybas, išryškėjo trys stipriausios poros, kurios ir išsidalino II etapo trofėjus. „LPF Vasaros taurė 2017“ turnyro II etapo varžybų nugalėtojais tapo treneriai iš Vilniaus Titas Mikelevičius ir Algirdas Draugelis, finale po labai atkaklios kovos rezultatu 4:6, 6:4, 10:5 palaužę taip pat vilniečių Giedriaus Vėželio ir Šarūno Marčiulionio pasipriešinimą.

Trečią vietą iškovojo klaipėdiečiai Gytautas Aukselis ir Mantas Gricius, nugalėję A lygos debiutantą Aidą Akcijonaitį su Artūru Moliu iš Vilniaus.

Vyrų B lygoje vyko ne mažiau atkaklūs susitikimai, o nugalėtojais tapo kauniečiai Valdas Vėbra ir Aivaras Mezginas, finale 6:4, 6:3 laimėję prieš vilniečius Ąžuolą Naujiką ir Sergejų Viničenką.

Trečią vietą iškovojo Darius Malakauskas ir Edvinas Dovydaitis, po atkaklios trijų setų kovos rezultatu 1:6, 6:3, 10:3 nugalėję sparčiai tobulėjančius Alvydą Musteikį ir Antaną Baranovą. Kitame „LPF Vasaros taurė 2017“ turnyro etape B lygos nugalėtojai rungtyniaus A lygoje, o B lyga turės naujus laimėtojus.

Moterų varžybos vyko labai emocingai ir įtemptai, o savo ryškiaspalvėmis suknelėmis lyg gėlės Bernardinų sode pražydusios moterys, išties, papuošė turnyrą. Jų susitikimai vyko rato sistema, ir nė vienai porai nepavyko išvengti pralaimėjimo, tačiau visos iškovojo bent po pergalę.

Suskaičiavus taškus, „LPF Vasaros taurė 2017“ turnyro II etapo varžybų nugalėtojomis paskelbtos Živilė Šutavičienė ir Asta Žeromskienė, antrą vietą užėmė Daiva Krivickienė ir Rūta Balalytė, trečią - Raimonda Rutkauskaitė ir Laura Marčiulionė. Ketvirtoje vietoje liko Inga Stoncelytė ir Greta Akcijonaitė.

Dabar A lygos vyrai ruošis atviram tarptautinės padelio federacijos turnyrui „Lithuanian Open III“, kuris vyks liepos 1-2 dienomis Dubingiuose, o moterys – birželio 18 dieną vyksiančiam B ir C lygų turnyrui Vilniuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją