„Competitive Class“ varžybų svorio kategorijos iki 75 kg finale M. Jasiūnas susitiko su rusu Ilja Noricinu. Po įtemptos, apylygės 3 raundų kovos, teisėjai nusprendė pergalę atiduoti Rusijos atstovui.

Pasaulio čempionate gerai pasirodė ir kiti Lietuvos rinktinės atstovai: vyrų „Elite“ grupės svorio kategorijoje iki 75 kg Vaidui Valančiui atiteko bronzos medalis, jis dėl patirtos kelio traumos negalėjo stoti į kovą pusfinalyje su rusu Ivanu Grigorjevu.

Mindaugas Packevičius (-67 kg) pralaimėjo aštuntfinalyje, Reda Stašauskaitė (-48 kg), Mindaugas Narauskas (-71 kg) ir Mantas Stankis (-81 kg) iškrito ketvirtfinaliuose.

Į kovas sportininkus lydėjo ilgametę patirtį turintys muaythai treneriai Žydrūnas Jasiūnas, Marius Misiūnas, Andrejus Zemitanas.

„Džiaugiamės, kad turėjome galimybę į Pasaulio muaitai čempionatą nuvažiuoti su tokia didele komanda, kuri ne tik pateisino, bet ir viršijo visų lūkesčius. Juk Lietuva tokia maža, o mūsų sportininkai parsiveža net du medalius“,– rezultatus apžvelgdamas pakilios nuotaikos neslėpė Lietuvos muaitai federacijos prezidentas Edvardas Norkeliūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)