„International Open“ kategorijos suaugusiųjų standartinių šokių grupėje nugalėtojais tapo Evaldas Sodeika ir Ieva Žukauskaitė (Kauno „Kaspinas“), sidabro medalius laimėjo Vaidotas Lacitis ir Veronika Golodneva (Vilniaus „Dileksa“-„Editos Daniūtės šokių studija“), o ketvirtą vietą užėmė Dominykas Granskas ir Ilona Haidukevič (Vilniaus „Dileksa“).

Trečią vietą laimėjo Rusijos atstovai Ivanas Varfolomejevas ir Valerija Remina. Grupėje varžėsi 32-i poros.

„International Open“ kategorijos suaugusiųjų Lotynų Amerikos šokių grupėje vicečempionais tapo Jokūbas Venckus ir Miglė Klupšaitė (Vilniaus „Ratuto“), o Nikita Moisejenka ir Jurga Gustaitė (Kauno „Kaspinas“) užėmė penktą vietą.

Grupės nugalėtojais tapo Konstantinas Gorodilovas ir Dominika Bergmannova iš Estijos, o bronzos medalius laimėjo Ericas Testa ir Federica Brezzo iš Italijos. Grupėje varžėsi 40 porų.

Jaunimo standartinių šokių grupėje Karolis Burneikis ir Izabelė Šekaitė (Kauno „Tvistas“) laimėjo sidabro, o Gedvinas Meškauskas ir Ugnė Bliujūtė (Kauno „Sūkurys“) bronzos medalius.

Pirmą vietą šioje grupėje užėmė rusai Maksimas Pugačiovas ir Kira Oksas. Grupėje varžėsi 37-ios poros.

Jaunimo Lotynų Amerikos šokių grupėje dar vieną porą sidabro medalių laimėjo K. Burneikis ir I. Šekaitė.

Geriausiai šioje grupėje pasirodė Giacomo Scapinello ir Mia Gabusi iš Italijos, o trečią vietą užėmė Ilja Judovinas ir Darija Marinesku iš Baltarusijos. Grupėje varžėsi 25-ios poros.

Jaunių II standartinių šokių grupėje Kasparas Arys ir Rugilė Kičiatovaitė (Gargždų „Rolina“) laimėjo antrą, o Laurynas Makarovas ir Emilija Čepauskaitė (Vilniaus „Juventos“) penktą vietą.

Aukso medalius šioje grupėje laimėjo Robertas Andersonas ir Jekaterina Rasimjonoka iš Latvijos, o trečią vietą užėmė baltarusiai Dmitrijus Kazlovskis ir Zlata Kalamojec. Grupėje varžėsi 27-ios poros.

Jaunių II Lotynų Amerikos šokių grupėje nugalėjo Augustinas Trinkus ir Neringa Paškevičiūtė (Vilniaus „Dileksa“), bronzos medalius laimėjo Nojus Raščius ir Vaiva Paulauskaitė (Vilniaus „Ratuto-VSC“), ketvirtą vietą užėmė Gustas Kirkliauskas ir Žymantė Bernatavičiūtė (Alytaus „Alemana“), o penkta vieta atiteko Markui Sabaliauskui ir Marijai Butenytei (Palangos „Svivelis“).

Antrą vietą šioje grupėje užėmė Karlas Kristoferis Kivisalu ir Marleena Barkala iš Estijos. Grupėje varžėsi 25-ios poros.

Jaunių I standartinių šokių grupėje Edvardas Mašaro ir Patricija Rinkevičiūtė (Vilniaus „Vijūnas“) užėmė ketvirtą, o Kipras Burneikis ir Barbora Martinkevičiūtė (Kauno „Tvistas“) penktą vietą.

Varžybų laimėtojais tapo lenkai Tomaszas Ruszkowskis ir Julia Mozdyniewicz, antrą vietą užėmė Latvijos atstovai Ernestas Akselis Dimantis ir Marija Paščenko, o bronzos medalius laimėjo Elanas Kristeris Vilimanis ir Alita Zinovatna taip pat iš Latvijos. Grupėje varžėsi 19-a porų.

Jaunių I Lotynų Amerikos šokių grupėje Benas Mačiulskis ir Agnė Gaudešiūtė (Palangos „Svivelis“) laimėjo sidabro, K. Burneikis ir B. Martinkevičiūtė bronzos medalius, Emilis Skripkiūnas ir Ieva Skripkiūnaitė (Alytaus „Alemana“) užėmė ketvirtą, o E. Mašaro ir P. Rinkevičiūtė penktą vietą.

Pirmą vietą šioje grupėje užėmė T. Ruszkowskis ir J. Mozdyniewicz. Grupėje varžėsi 15-a porų.

Senjorų II standartinių šokių grupėje penktą vietą laimėjo Artūras Grebliauskas ir Beata Grebliauskienė (Kauno „Sūkurys“).

Grupės nugalėtojais tapo Olegas Sadyrevas ir Tatjana Krylova iš Estijos, sidabro medalius laimėjo Rene Ewals ir Ymke Lemmens iš Nyderlandų, o trečią vietą užėmė Rusijos atstovai Andrejus ir Jelena Juševai. Grupėje varžėsi 15-a porų.