Vaikinų iki 18-os metų kultūrizmo kategorijoje pirmą vietą iškovojo Robertas Federenka (Vilniaus „StarGym“), antras buvo jauniausias varžybų atletas Karolis Linkevičius („Gylys", Šiauliai).

Vaikinų kultūrizmo iki 23-ejų metų rungtyje nugalėjo Vilius Sosnovskis (Vilniaus „Dubinas“), vicečempionu tapo Martynas Savickas („Gylys“), o trečias liko Arminas Kurmauskas (Kauno „Power Team“).

Klasikinio kultūrizmo iki 23-ejų metų rungtyje pirmą vietą užėmė Viktoras Adačkus (Marijampolės „Tauras“), antras buvo Mantas Milevskis (Kauno „Pegasas“), o trečias liko Dovydas Padolskis (Vilniaus „D'Atlantis“).

Merginų iki 23-ejų metų kūno fitneso kategorijoje triumfavo Indrė Balevičiūtė („Tauras“), antrą vietą ižėmė Justė Tamašauskaitė (Naujosios Akmenės „Jėga“), o bronza pasipuošė Kristina Chličenkaitė („Tauras“).

Bikinio ir šortų jaunimo iki 23-ejų metų kategorijose pirmi buvo Eglė Gestautaitė Vilniaus („Star Gym“) ir Edvinas Tuinyla (Kauno „Team-Kultūrizmas.net“), antras vietas užėmė Augustė Grainytė („Tauras“) ir bendraklubiai Edvinas Malyševas bei Rokas Razumas (Vilniaus „Ultimate Gym“), kurie surinko vienodai taškų. Bikinio rungtyje trečią vietą užėmė Diana Žiaugaitė („Dubinas“).

Naujokų kategorijoje pirmavo Vita Lenkaitė (Šiaulių „Fit Hous“), Vitoldas Jankauskas („Tauras“), antri buvo Marta Petrušytė („Tauras“) ir Tomas Šalkauskas („Ultimate Gym“), o treti liko bendraklubiai iš Jurbarko „Progreso“ Indrė Zukaitė ir Mindaugas Murauskas.

Moterų kūno fitneso kategorijos čempione tapo Daiva Varnelienė („Tauras“), antrą vietą užėmė Virginija Kaminska (Vilniaus „Impuls“), Vilnius), o trečia liko Julija Krugliakova („Team-Kultūrizmas.net“).

Vyrų klasikiniame kultūrizme nugalėjo Nerijus Tamošaitis („Progresas“), aplenkęs Vytautą Janulevičių („Tauras“) ir Martyną Lukaševičių (Kauno „Mangostanas“).

Kultūrizmo iki 90 kg čempionu tapo Tomas Bendoraitis („Tauras“), antras liko Justas Poliakus, o trečias buvo Vytautas Žylė (abu „Fit Hous“).

Kultūrizmo virš 90 kg kategorijoje pirmą vietą iškovojo Tomas Kudelis („Power Gym“), antrą vietą užėmė Piotras Ševčenka („D'Atlantis“), o trečias liko Gražvydas Grubas (Kauno „Kūno kultas“).

Suaugusiųjų šortų ir ūgio iki 182 cm ir virš kategorijos varžybas laimėjo Modestas Kungys (Jonavos „Maximus Gym“). Už jo išsirikiavo Sergejus Stepanovas („Ultimate Gym“), Vidmantas Žiūta, Edvinas Tuinyla („Team-Kultūr“), Edvinas Armanavičius („Dubinas“) ir Vytas Jusas („Tauras“).

Bikinio ir ūgio iki 169 cm ir virš kategorijos čempionėmis ir prizininkėmis tapo Eglė Gestautaitė („Star Gym“), Ramona Žiauberytė („Fit House“), Sandra Kazlauskienė, Vaiva Lašina („Maximus Gym“), Jekaterina Poplavska („Tauras“) ir Ieva Kaziulytė („Team-Kultūr“).

Varžybų absoliutūs nugalėtojai: Daiva Varnelienė, Ramona Žiauberytė, Modestas Kungys ir Tomas Bendoraitis.

Klubų įskaita:

1. „Tauras“, Marijampolė
2. „Fit House“, Šiauliai
3. „Ultimate Gym“, Vilnius

Trenerių įskaita:

1. Rinaldas Česnaitis
2. Aidas Grybauskas
3. Arūnas Vandys

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)