Viešėdamas Anglijoje F. Mayweatheris pareiškė, kad grįžta į pensijos tam, kad susikautų su MMA žvaigžde C. McGregoru. 39-erių metų boksininkas siūlo airiui nebegaišti laiko ir pasirašyti pasiūlytą sutartį dėl kovos, kuri turėtų vykti birželio mėnesį.

„Visi išsitraukite savo telefonus ir kuo greičiau paskelbkite šią žinią internete, – ragino F. Mayweatheris. – Dėl Conoro McGregoro, į sportą grįžtu tik dėl Conoro McGregoro. Nebenoriu girdėti jokių pasiteisinimų dėl pinigų, dėl UFC.

Pasirašyk sutartį su UFC, kad birželį galėtum kovoti su manimi. Paprasta ir aišku – kovokime birželį: tu esi B kovotojas, aš A kovotojas. Nesame čia dėl to, kad verktume dėl pinigų – pavargau nuo visų tavo verkšlenimų ir kalbų, kad nori su manimi susikauti. Pūti visiems miglą į akis, o jeigu iš tikrųjų nori kovoti – pasirašyk sutartį.“

F. Mayweatheris yra laikomas vienu geriausiu visų laikų pasaulio boksininku – per savo karjerą, kurią baigė 2015 metais, amerikietis iškovojo visas 49 pergales, iš kurių 26 – nokautais. Nuo 1996-ųjų nė karto taip ir nepralaimėjęs JAV atstovas pakartojo legendinio Rocky Marciano rekordą.

Visgi stodamas į ringą prieš C. McGregorą boksininkas galėtų tapti pasaulio rekordininku, nes kova vyks pagal bokso taisykles, o mišrių kovos menų žvaigždė tokioje dar nėra dalyvavusi.

Bet kuo pasigirti tikrai turi ir C. McGregoras: 28-erių airis 2016 metais tapo pirmuoju kovotoju, triumfavusiu dvejose UFC svorio kategorijose.

Boxing at SBG

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on Feb 8, 2017 at 9:56am PST

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)