Varžybų nugalėtojais tapo Benedetto Ferruggia ir Claudia Koehler iš Vokietijos, o trečią vietą užėmė italai Marco Cavallaro ir Letizia Ingrosso. Varžybose dalyvavo 13 porų.

Taip pat šeštadienį Maltoje vyko WDSF reitingo varžybos, kuriose, suaugusiųjų standartinių šokių grupėje Vaidotas Lacitis ir Veronika Golodneva (Vilniaus „Dileksa” - „Editos Daniūtės šokių studija”) laimėjo aukso, o Tomas Fainšilas ir Violetta Posmetnaja (Kauno „Editos Daniūtės šokių studija”) bronzos medalius.

Antrą vietą užėmė Austrijos atstovai Vasilyjus Kirinas ir Ekaterina Prozorova. Grupėje varžėsi 33 poros.

Sėkmingai šį savaitgalį pasirodė ir Lietuvos suaugusiųjų Lotynų Amerikos šokių grupės atstovai Jokūbas Venckus ir Miglė Klupšaitė (Vilniaus „Ratuto). Rusijos sostinėje Maskvoje vykusiose WDSF reitingo varžybose šokėjai tapo nugalėtojais.

Sidabro medalius šioje grupėje laimėjo Stefano Mendolia ir Alexandra Koldan iš Italijos, o trečią vietą užėmė rusai Vladislavas Nikišinas ir Polina Golubeva. Grupėje varžėsi 84 poros.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)