Nuo pirmųjų rungtynių minučių Klaipėdos rankininkai paėmė rungtynių kontrolę į savo rankas. Jau sužaidus pirmąsias 10 susitikimo minučių „Dragūno“ persvara siekė 4 įvarčius (7:3), o po dar dešimties minučių ir 5 įvarčius (12:7).

Tiesa, kėlinį kiek geriau užbaigė svečiai ir nors priekyje dar buvo Klaipėdos „Dragūnas“, tačiau persvara jau buvo vos du įvarčiai (14:12).

Po ilgosios pertraukos „Dragūnas“ ir toliau pirmavo praktiškai visų rungtynių metu, tačiau susikurti saugaus pranašumo jiems taip ir nepavyko. Likus žaisti iki mačo pabaigos kiek daugiau nei minutę „Dragūnas“ pirmavo vos 1 įvarčiu.

Varžovai turėjo idealią progą pelnyti įvartį, bet tuomet fantastiškai sužaidė Benas Vaicekauskas, kuris atlaikė varžovo metimą, o kitoje aikštės pusėje klaipėdiečiai kamuolį pasiuntė tiesiai į „Horizon/Kehra“ vartus.

Per likusį laiką estams jau nieko nuveikti nepavyko, o „Dragūnas“ pasižymėjo dar kartą paskutinėmis rungtynių sekundėmis ir šventė pergalę rezultatu 27:24.

Tačiau ši pergalė negarantavo klaipėdiečiams vietos kitame Baltijos rankinio lygos etape.

Rygoje mače tarp „Celtnieks“ ir HC „Viljandi“ ekipų „Dragūną“ tenkino tik aikštės šeimininkų pergalė, tačiau „Celtnieks“ 25:31 (13:14) nusileido estų klubui.

„Dragūnas“: Šarūnas Ugianskis ir Lukas Juškėnas po 6, Lukas Simėnas 5, Lukas Jurys 4, Benas Butkus 3, Mindaugas Meškauskas, Arvydas Bučius ir Laurynas Simonavičius po 1.

„Horizon/Kehra“: Mikita Yarmashevich 6, Indrek Normak 5, Siimo Tanavots 4, Jaan Kauge ir Anton Borauski po 2.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją