30-metis lietuvis Belgrade (Serbija) vykstančių pirmenybių atrankos varžybose aplenkė tik keturis varžovus ir užėmė 15 vietą.

216 cm lengvai įveikusiam 2012 metų Europos vicečempionui nepakluso kartelė, iškelta į 221 cm aukštį. Po trečio nesėkmingo bandymo susikrimtęs sportininkas griebėsi už galvos.

„Kaip minėjo A. Palšytė, danga tikrai keistoka, reikia būti ant jos pasitreniravus. Nepadariau nė vieno bandomojo šuolio, nes nugarą šiek tiek suspazmavo. Ir šiaip savijauta nelabai kokia – buvo sunku išlaikyti sportinę formą. Bet tikėjausi geriau. Na, nieko, niekas nemirė“, – pasirodymą komentavo R. Stanys.

Šuolininkas Europos pirmenybių normatyvą įvykdė paskutinis iš lietuvių – iki čempionato pradžios likus vos savaitei, kai „Cosma“ taurės varžybose peršoko 225 cm.

Finalo normatyvas buvo 228 cm. Toks yra ir R. Stanio asmeninis rekordas uždarose patalpose, pasiektas prieš dvejus metus.

Primename, kad paskutinė Lietuvos rinktinės viltis A. Palšytė dėl medalio šuolių į aukštį sektoriuje varžysis šeštadienį, nuo 17.30 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)