Antrą mėnesį Tailande leidžiantis sporto klubo „Vendetta“ auklėtinis, kurį treniruoja tėvas Žydrūnas Jasiūnas, teigė pasiilgęs namų, bet ir puikiai žino, kad tokia patirtis neįkainojama.

„Būčiau labai laimingas, jei galėčiau ruoštis Lietuvoje, tačiau čia palankesnės sąlygos tobulėjimui, daug naujų pažinčių, - sakė sportininkas. - Per šį laikotarpį išvykoje į ringą žengiau du kartus, abu laimėjau po penkių raundų intensyvaus darbo. Paskutinėje kovoje teko susitikti su vokiečiu, kuris labiau kikboksininkas, tad pritaikiau muaitai stiliaus kelių ir alkūnių smūgius. Ketvirtame raunde alkūne pavyko prakirsti skruostikaulį, todėl džiaugiuosi, kad teisingai išnaudojau jo silpnas vietas.“

Tris trenerius - muaitai, fizinio pasirengimo ir kikbokso - Tailande turintis kovotojas, džiaugėsi taikomos metodikos įvairove, tačiau pripažino, kad namai yra namai.

„Pasiilgau tėčio, darbo su juo, mūsų salės ir treniruočių partnerių, bet reikia treniruotis ir kitur. Kito kelio į tobulybę nėra.“

M. Jasiūnas dalyvaus kovo 18-ą dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje vyksiančiame „Bushido & KOK'45“ turnyre.

„Smagu dalyvauti tokiuose dideliuose renginiuose, kur susitinka geriausi Lietuvos rinktinės ir kitų šalių bušido atstovai. Pats nekantrauju išbandyti jėgas, pritaikyti Tailande išmoktų pamokų subtilybes ir vėl pajusti tą ypatingą savų aistruolių palaikymą“, - teigė kovotojas.

M. Jasiūno varžovas dar nėra žinomas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją