C. McGregorui artimi šaltiniai laikraščiui prasitarė, kad abu kovotojai sutarė dėl juos tenkinančio užmokesčio, bet pridėjo, kad kontraktas dar nėra pasirašytas dėl trečiosios šalies delsimo. Tiesa, visos detalės jau yra sutartos.

„Apie kovą oficialiai gali būti pranešta per artimiausias dvi savaites“, – cituojami šaltiniai.

F. Mayweatheris yra laikomas vienu geriausiu visų laikų pasaulio boksininku – per savo karjerą, kurią baigė 2015 metais, 39-erių amerikietis iškovojo visas 49 pergales, iš kurių 26 – nokautais. Nuo 1996-ųjų nė karto taip ir nepralaimėjęs JAV atstovas pakartojo legendinio Rocky Marciano rekordą.

Visgi stodamas į ringą prieš C. McGregorą boksininkas galėtų tapti pasaulio rekordininku, nes kova vyks pagal bokso taisykles, o mišrių kovos menų žvaigždė tokioje dar nėra dalyvavusi.

Bet kuo pasigirti tikrai turi ir C. McGregoras: 28-erių airis 2016 metais tapo pirmuoju kovotoju, triumfavusiu dvejose UFC svorio kategorijose.

Pasklidus žiniai apie susitarimą, JAV žurnalistai jau ėmė šią akistatą „Milijardo dolerių vertės dvikova“.

BREAKING: There a numerous reports suggesting Conor McGregor and Floyd Mayweather have agreed a Billion dollar fight. pic.twitter.com/gSSCNqivir— Coral (@Coral) February 14, 2017

Boxing at SBG

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on Feb 8, 2017 at 9:56am PST

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)