Kaunietis, „Otso gym“ sporto klubo kovotojas Karolis Liukaitis, pusfinalyje susitiks su daugkartiniu Suomijos kikbokso ir muai tai čempionu Danieliu Forsbergu. Kitame pusfinalyje kovos K. Liukaitį jau ne kartą įveikę abu priešininkai – visiems puikiai žinomas ir gerą formą nuolat demonstruojantis Vitalijus Bugriakovas iš Latvijos ir gladiatorius auginančio Vilniaus klubo „Rings“ kylanti žvaigždė Valdemaras Kulda.

Jei po ilgos pertraukos sėkmė aplankys K. Liukaitį ir jam pavyks įveikti suomį, finale visomis prasmėmis lauks revanšas. Tiek V. Bugriakovas, tiek V. Kulda, ištiesę rankas pasitiks jau patikrintą priešininką ir, tikėtina, eilinį kartą bandys įrodyti pranašumą. Juk kovojama bus dėl visiems svarbaus diržo ir garbės!

„K–1 toks sportas, kuriame bet kurią sekundę viskas gali apsiversti aukštyn kojom, todėl reikia būti pasiruošus net ir blogiausiam“, – kalbėjo „Siemens“ arenoje įspūdingo palaikymo, nepaisant skaudžių pralaimėjimų, nuolat sulaukiantis K. Liukaitis.

Koks scenarijus susidėlios dabar, pamatysime visai netrukus.

Žiūrovų iš viso laukia daugiau nei 13 kovų. Jau aiškūs pirmi Lietuvos kovotojai, pasirodysiantys didžiajame ringe. Tai Vilius Tarasevičius, Ričardas Kulis, Martynas Jasiūnas, Deividas Danyla, Sergwjus Maslobojevas, Igoris Osininas, Tomas Pakutinskas, Teodoras Aukštuolis ir Julius Mocka. Dar viena maloni staigmena bus į didįjį ringą po pertraukos grįžtantis Henrikas Vikšraitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją