Šiauliečiai šį kartą net 4:1 nugalėjo Širvintų „Baltic Champs-Ježvitą“, 7:3 (3:1) nepaliko vilčių Vilniaus „Ardui-Rudaminai“ ir surinkę 10 taškų iš 12 galimų tapo čempionato lyderiais.

Tuo metu „Žuvėdra-Tauras“ laimėjo dvejas rungtynes minimalia persvara – 3:2 (1:1) palaužė Širvintų SM 3:2 ir 4:3 (2:1) „Baltic Champs-Ježvitą“. Sostinės komanda po 4 turų turi 9 taškus ir užima antrą vietą.

Per vilniečių rungtynes su „Baltic Champs-Ježvitu“ antro kėlinio viduryje rezultatas dar buvo lygus 2:2, tačiau 31 min. po mažojo kampinio Tomas Lakštauskas trečią kartą išvedė vilniečius į priekį, o 38 min. Edvinas Stankevičius įtvirtino savo komandos pranašumą. Širvintiškiai 40 min. sumažino atsilikimą iki minimumo, tačiau išsigelbėti nuo pralaimėjimo jau nespėjo.

2 pralaimėjimus patyręs „Baltic Champs-Ježvitas“ su 6 taškais iš 1-os vietos krito į 3-ią, o 4-ą užima Širvintų SM auklėtiniai, savo taškų kraitį iki 4 padidinę pergalės 5:2 prieš „Ardą-Rudaminą“ dėka. Pastaroji komanda taškų neturi.

Lietuvos čempionato 5 ir 6 turų rungtynės bus žaidžiamos vasario 12-ą dieną Vilniuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)