R. Navardauskas trečiadienį laimėjo 11,9 km pavienio starto lenktynes. Tai – 12-oji lietuvio pergalė profesionalo karjeroje (nuo 2011 metų). Ramūnas distanciją įveikė per 14 min. 3 sek. (vid. greitis – 50,819 km/h). Už pergalę mūsų šalies dviratininkui atiteko 14 pasaulio reitingo taškų. Antrą vietą užėmė olandas Bauke Mollema („Trek-Segafredo“, +3 sek.), o trečią – jo komandos draugas austras Matthias Braendle (+7 sek.).

Trečiame etape dalyvavo 157 dviratininkai. Ramūnas startavo 114-as ir po finišo beveik valandą laukė galutinių rezultatų. Tačiau išstumti iš lyderio pozicijos Lietuvos dviratininko taip niekam ir nepavyko.

Bendrojoje įskaitoje pirmaujantis R. Navardauskas antrą vietą užimantį B. Mollemą lenkia trimis, o trečioje vietoje esantį M. Braendlę – septyniomis sekundėmis.


Iš viso klasifikuoti 155 dviratininkai. Antrame etape antradienį R. Navardauskas finišavo šeštas ir bendrojoje įskaitoje buvo 44-as. Septynių etapų varžybos baigsis sekmadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)