Klaipėdos HC „Klaipėda“ ledo ritulio mokyklos auklėtinė po Naujųjų metų išvyksta į Ukrainą, kur žais Dnepro „Dneprovskyje belki“ (Ukraina) komandoje.

A. Šeršniova buvo pastebėta viename tarptautinių turnyrų, o merginos perėjimui į Ukrainos klubą tarpininkavo Ukrainos moterų ledo ritulio lygos prezidentė Viktorija Denisenko.

„Tikrai smagu sulaukti tokio kvietimo. Ukrainoje turėsiu geras sąlygas, viskas bus apmokėta ir gausiu nedidelį atlyginimą. Kontraktas galios iki sezono pabaigos, iki vasaros, o vėliau žiūrėsime, ar klubas jį pratęs. Mane pastebėjo turnyre Latvijoje, kur su Lietuvos rinktine žaidėme draugiškose varžybose ir dar lapkričio mėnesį pakvietė žaisti Ukrainoje“, - portalui hockey.lt sakė ledo ritulininkė.

Jaunoji ledo ritulininkė dar lanko ir muzikos mokyklą, groja gitara ir fortepijonu. A. Šeršniova ledo ritulyje jau penkeri metai, prieš tai tiek pat metų užsiiminėjo dailiuoju čiuožimu.

 Anastasija Šeršniova

Beje, ledo ritulį A. Šeršniova atrado per Naujus metus, kai sveikindama draugus sulaukė vieno bičiulio kvietimo į ledo ritulio treniruotes.

„Dėkinga tėveliams, kurie sutiko mane išleisti į Ukrainą. Tiesa, nebūsiu visą laiką ten, mokysiuosi Lietuvoje, tad pusę mėnesio žaisiu Ukrainoje, pusę mokysiuosi ir treniruosiuosi namuose“, – sakė pirma Lietuvos ledo ritulio legionierė.

Ukrainos moterų ledo ritulio čempionate žaidžia penkios komandos. „Dnepro voveraitės“ po trejų rungtynių turi tris taškus ir žengia ketvirtos. Beje, komanda aktyviai ieško pastiprinimo ir kartu su Lietuvos atstove, Ukrainos klube artimiausiu metu pasirodys ir kanadietė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)