Kaune nušautam R. Morkevičiui buvo 34-eri. Skambiausias savo pergales kaunietis iškovojo dar prieš keliolika metų, kuomet bušido ir Tailando bokso ringuose dominavo tiek Lietuvoje, tiek užsienio šalyse.

2003-2004 m. R. Morkevičius pasaulio ZST Grand Prix varžybose Japonijoje laimėjo III vietą, o 2004-2005 m. tapo pasaulio ZST Grand Prix čempionu.

Viena iš įspūdingiausių R. Morkevičiaus pergalių iškovota Japonijos sostinės Tokijo K-1 ringe 2006-aisiais. Tuomet lietuvis vos per 8 sek. nokautavo japoną Shingo Garyu – tai buvo greičiausias nokautas 1993-iaisiais įkurtos K-1 organizacijos istorijoje.

Keletą kartų kovinį sportą palikęs ir jį sugrįžęs R. Morkevičius žaibiškų pergalių yra iškovojęs ir daugiau. 2011-aisiais jo sugrįžimas į ringą buvo itin efektingas – lenkas Eliaszas Jankowskis buvo nokautuotas jau 1-ąją dvikovos minutę.

Vilniaus sirgaliai R. Morkevičių „Siemens“ arenos ringe matė ir 2014-ųjų „Heros“ turnyre. Tąsyk lietuvis nokautavo ispaną Juaną Martinezą.

Dar kelios įspūdingos R. Morkevičiaus kovos, tarp kurių būta ir pergalių, ir pralaimėjimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)