Varžybų nugalėtojais tapo Konstantinas Gorodilovas ir Dominika Bergmanova iš Estijos, antrą vietą užėmė rusai Mstislavas Kazakovas ir Alena Kazakova, o bronzos medalius laimėjo Slovėnijos atstovai Vladislavas Kolesnikovas ir Naja Dolenc. Varžybose dalyvavo 19 porų.

Sekmadienį ten pat vykusiose WDSF suaugusiųjų 10-ies šokių grupės reitingo varžybose E. Baltaragis ir I. Kučinskaitė laimėjo sidabro medalius.

Geriausiai šioje grupėje tarp 14 porų pasirodė M. Kazakovas ir A. Kazakova.

Sekmadienį Šanchajuje (Kinija) vykusiose prestižinėse WDSF „Grand Slam Finals“ varžybose, suaugusiųjų klasikinių šokių grupėje, Evaldas Sodeika ir Ieva Žukauskaitė (Kauno „Kaspinas“) užėmė ketvirtąją, o Vaidotas Lacitis ir Veronika Golodneva (Vilniaus „Dileksa“-Kauno „Editos Daniūtės šokių studija“) – penktąją vietas.

Varžybų nugalėtojais tapo Simone Segatori ir Annette Sudol iš Vokietijos, sidabro medalius laimėjo rusai Dmitrijus Žarkovas ir Olga Kulikova, o trečią vietą užėmė Italijos atstovai Francesco Galuppo ir Debora Pacini. Varžybose dalyvavo 13 porų.

Savaitgalį Lilestrome (Norvegija) vykusiose WDSF reitingo varžybose Lietuvos šokėjų poros laimėjo penkias poras medalių.

Jaunimo klasikinių šokių grupėje Romanas Dobrecovas ir Smiltė Paldauskaitė (Kauno „Kaspinas“) iškovojo aukso, Nedas Jonaitis ir Kamilė Revaitė (Kauno „Kaspinas“) – sidabro, o Tomas Janonis ir Santa Vlasa (Kauno „Duetas“-„Editos Daniūtės šokių studija“) – bronzos medalius. Grupėje varžėsi 23 poros.

Jaunių II Lotynų Amerikos šokių grupėje Dmitrijus Taranovas ir Neda Elena Šalugaitė (Vilniaus „Ratuto“-VSC) laimėjo sidabro medalius.

Grupėje geriausiai pasirodė rusai Maksimas Lozickis ir Viktorija Belkina. Grupėje varžėsi 16 porų.

Suaugusiųjų klasikinių šokių grupėje Tomas Fainšilas ir Violetta Posmetnaja (Kauno „Editos Daniūtės šokių studija“) iškovojo bronzos medalius.

Grupės nugalėtojais tapo Aleksejus Gluchovas ir Anastasia Glazunova iš Rusijos, o antrą vietą užėmė Danijos atstovai Dmitrijus Kolobovas ir Signė Busk. Varžybose dalyvavo 47 poros.

Jaunimo Lotynų Amerikos šokių grupėje R. Dobrecovas ir S. Paldauskaitė pateko į finalą ir užėmė septintąją vietą.