Rungtynės su Pitsburgo „Penguins“ komanda vyko Niujorke „Barclays Centre“ arenoje ir baigėsi „Islanders“ ritulininkų pergale 5:3 (1:0, 2:0, 2:3). A. Lee įvartį pelnė likus 27 sek. iki trečio kėlinio pabaigos, kai rezultatas buvo 3:3 ir persvėrė santykį 4:3.

Pingvinai“ vartininką pakeitė šeštu žaidėju, tačiau po ginčo aikštės viduryje N. Kuliominas tuoj pat smūgiu iš toli pasiuntė ritulį į tuščius varžovų vartus (5:3).

Taip buvo pakartotas NHL lygos rekordas pagal laiko tarpą tarp dviejų įvarčių.

O štai Monrealio „Canadiens“ klubo žaidėjas 25-rtių metų Andrew Shaw labai emocionaliai sureagavo į jam skirtą pražangą. Atsisėdęs ant nubaustųjų suolo, jis dar ilgai nenurimo, lazda daužė pertvarą ir vėliau tą lazdą iš pykčio sulaužė. Teisėjai jam skyrė 10 min. diskvalifikaciją.

Monrealio ekipa pralaimėjo Anaheimo „Ducks“ ritulininkams 1:2, o A. Shaw prieš savo pražangą pelnė vienintelį „Canadiens“ įvartį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją