Būtent garliaviečių komanda po pirmo rato užima lyderių pozicijas visoje lygoje. Jos yra iškovoję visas 7 pergales ir nepatyrę nei vieno pralaimėjimo. Jų varžovės iš Utenos šį sezoną kol kas džiaugėsi vos viena pergale prieš Alytaus SRC „Margirio“ rankininkes. Pirmą tarpusavio susitikimą Garliavos rankininkės laimėjo rezultatu 39:18.

Antroje vietoje šiuo metu esančios ACME „Žalgiris“ rankininkės jau gruodžio 3-ą dieną namuose rungtyniaus su varžovėmis iš Alytaus. Pirmo rato metu kaunietės patyrė vos vieną nesėkmė, nusileisdamos principinėms varžovėms iš Garliavos (28:31).

Trečiadienį vykusiose Baltijos moterų rankinio lygos rungtynėse ACME „Žalgiris“ sugebėjo nugalėti garliavietes rezultatu 22:17, todėl SRC „Margirio“ ekipai kovoti dėl pergalės šiose rungtynėse bus itin sunku. Pirmas šių ekipų tarpusavio susitikimas baigėsi kauniečių pergale 46:22,

Įdomus mūšis gruodžio 3-ą dieną laukia Šiauliuose, kur vietos SM „Dubysa“ susitiks su Vilniaus LEU „Šviesa-Egle“. Pirmas tarpusavio rungtynes sostinės rankininkės buvo laimėję 3 įvarčių skirtumu, todėl Šiauliuose turėtų būti vienas atkakliausių 8–o turo susitikimų. Pagrindinis Vilniaus rankininkių uždavinys bus sustabdyti rezultatyviausią lygos žaidėją Urtę Mockevičiūtę, kuri šį sezoną jau pelnė 71-ą įvartį.

Klaipėdoje „Dragūno-Viesulo“ komanda priims kitą sostinės ekipą Vilniaus „Alandeko–Vichy“. Vilniuje vykusį susitikimą „Alandeko–Vichy“ buvo laimėjusios 32:29. Šiuo metu Vilniaus rankininkės užimą ketvirtą, o Klaipėdos šeštą vietas turnyro lentelėje.

Daugiausiai galvos skausmo vilnietėms turėtų kelti Klaipėdos ekipos lyderė Roberta Ivanauskaitė, kuri ką tik su Lietuvos moterų rinktine Slovakijoje kovojo dėl patekimo į pasaulio rankinio čempionatą. R. Ivanauskaitė šiuo metu lygoje yra trečia pagal pelnomus įvarčius, tačiau pirmauja ir pagal 2-iejų minučių pašalinimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)