Žiūrovai galės išvysti visas Lietuvoje vyksiančias vyrų „Credit24“ Čempionų lygos rungtynes. Šioje lygoje šiemet puikiai rungtyniauja „Vilniaus kolegijos-Flamingo Volley“ komanda, o tik šiemet Baltijos čempionate debiutuojantis Šiaulių „Elgos-Master Idea-SM Dubysos“ klubas iškart įsitvirtino tarp stiprių vidutiniokų.

Taip pat numatoma parodyti apie 25-erias tiesiogines Lietuvos vyrų tinklinio čempionato rungtynių transliacijas. Lietuvos pirmenybių reguliariame sezone varžosi Raseinių, Kelmės, Marijampolės, Vilniaus ir Gargždų klubai, o pirmi rezultatai leidžia tikėtis intriguojančios kovos dėl aukščiausių vietų.

Transliacijų kulminacija - balandžio mėnesį vyksiantys Lietuvos čempionatų finalai, šiemet susilaukę didžiulio susidomėjimo tiek internete, tiek Kauno sporto halėje.

„Džiaugiamės, kad turime ilgamečius partnerius nuo pat 2011 metų. Tuo metu buvo pasiekti svarūs rezultatai CEV (Europos tinklinio konfederacija) U18 paplūdimio tinklinyje, dėl to sparčiai ėmė populiarėti ši sporto šaka, atsirado vis daugiau sportuojančių žmonių, kasmet daugėja paplūdimio tinklinio aikštynų. Po truputį atsigauna ir salės tinklinis, o Lietuvos vyrų ir moterų komandos jau yra tarp stipriausių Baltijos ekipų. Rėmėjai mato tinklinio augimą ir džiugu, kad jie toliau prisideda prie šio sporto populiarinimo“, - teigė Lietuvos tinklinio federacijos prezidentas Marius Vasiliauskas.

Sėkmingą LTF darbą ne kartą įvertino ir Europos tinklinio konfederacija (CEV), Lietuvai suteikusi rengti aukšto lygio tarptautines varžybas. Vilniuje esančiame "Credit24" aikštyne vyko Europos jaunių, jaunimo paplūdimio tinklinio čempionatai, moterų suaugusių Europos čempionato "Satellite" serijos etapas, bei olimpinių žaidynių atrankos turnyrai. Taip pat Lietuvoje pirmą kartą buvo surengtas ir moterų salės tinklinio Europos pirmenybių atrankos turnyras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)