Profesionalų lygos standartinių šokių grupės „Super Grand Prix“ kategorijos varžybose Donatas Vėželis ir Lina Chatkevičiūtė (Kauno „Sūkurys“) tapo nugalėtojais.

Sidabro medalius laimėjo Andrzejus Sadeckis ir Karina Nawrot iš Lenkijos, o trečią vietą užėmė vengrai Laszlo Csaba ir Viktoria Pali. Grupėje varžėsi 15 porų.

Suaugusiųjų standartinių šokių grupėje Vaidotas Lacitis ir Veronika Golodneva (Vilniaus „Dileksa“ - Kauno „Editos Daniūtės šokių studija“) laimėjo aukso medalius, o Tomas Fainšilas ir Violetta Posmetnaja (Kauno „Editos Daniūtės šokių studija“) užėmė šeštą vietą.

Vaidotas Lacitis ir Veronika Golodneva

Antrą vietą užėmė Vasilijus Kirinas ir Jekaterina Prozorova iš Austrijos, o trečia vieta atiteko rusams Aleksejui Gluchovui ir Anastasijai Glazunovai. Varžybose dalyvavo 89 poros.

Senjorų I standartinių šokių grupėje Tomas Rimkus ir Nerija Surblytė- Rimkienė (Kauno „Kaspinas“) užėmė šeštą vietą.

Geriausiai šioje grupėje pasirodė Ronaldas Puxas ir Sabine Pux iš Austrijos, antrą vietą užėmė italai Luca Bandettini ir Margherita Petrocchi, o bronzos medalius laimėjo Rumunijos atstovai Simonas Sorinas Dumitru ir Florentina Constantinescu. Grupėje varžėsi 30 porų.