Varšuvoje vykstančiame pasaulio dailiojo čiuožimo „Challenger series“ varžybų etape „Warsaw Cup“ šiuo metu dalyvauja 17-metė Lietuvos atstovė Elžbieta Kropa, kuri trumpoje programoje tarp 30-ies sportininkių iš 19–os šalių rikiuojasi 7-oje vietoje.

E. Kropa surinko 50,43 taško ir taip pagerino savo asmeninį rezultatą prieš tris savaites pasiektą tarptautinėse varžybose Nicoje (Prancūzija).

Lietuvos čiuožėja šį sezoną jau antrą kartą įvykdė pasaulio čempionato kvalifikacinę normą už techniką ir surinko 29,87 balo. Pagal tai mūsiškė rikiuojasi 3–oje vietoje lenkdama 27-ynes dalyves.

E. Kropa jau šeštadienį (lapkričio 19 d.) startuos ilgoje programoje, kur stengsis pasiekti dar geresnių rezultatų.

Tuo metu Minske vykstančiose tarptautinėse „Minsk– rena Ice Star“ varžybose taip pat dalyvauja jaunoji Lietuvos šokių ant ledo pora Guostė Damulevičiūtė ir Deividas Kizala. Lietuviai pasiekė pačius geriausius rezultatus savo karjeroje. Trumpoje programoje jie surinko 49,00 taško ir kol kas rikiuojasi 12-oje vietoje.

Guostė Damulevičiūtė ir Deividas Kizala
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją