Bendroje įskaitoje surinkę 132,66 taškus, mūsų sportininkai jau trečiose šį sezoną varžybose pademonstravo aukštą lygį, stabilią sportinę formą ir tarp devynių startavusių porų užėmė 5–ą vietą.

Trumpoje programoje čiuožėjai surinko 28,73 taško už techniką ir rikiavosi 4–oje vietoje, o laisvoje programoje jie surinko 43,20 taško už techniką ir buvo 5-i.

Džiugina tai, jog šį sezoną jau ankstesnėse varžybose T. Tran ir S. Ambrulevičius užsitikrino kvalifikacinius balus už techniką 2017–ų metų pasaulio dailiojo čiuožimo čempionatui, kuris vyks Suomijos sostinėje Helsinkyje. Taip pat čiuožėjų šį sezoną dar laukia „ISU Challenger“ serijos varžybų etapas Taline (Estija), kur sportininkai mėgins parodyti dar geresnius rezultatus.

Kita šokių ant ledo pora, Lietuvos jaunimo šokių ant ledo čempionai Guostė Damulevičiūtė ir Deividas Kizala, savo pirmose varžybose šį sezoną („Volvo Open Cup 2016“) tarp dvylikos porų bendroje lentelėje su 94,59 taškais užėmė 6–ą vietą.

Trumpoje programoje (18,37 balo už technika) jie rikiavosi 6–oje vietoje, o laisvoje programoje (31,10 balo) liko toje pačioje 6–oje pozicijoje.

Taip Lietuvos pora abiejose programose pagerino savo kvalifikacinius taškus už techniką pasaulio jaunimo dailiojo čiuožimo čempionatui Taipėjuje. Šių čiuožėjų taip pat šį sezoną dar laukia „Ice Star“ varžybos Minske (Baltarusija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)