Čempionato nugalėtojais tapo rusai Kirilas Morgačiovas ir Polina Baryšnikova, o antrą vietą užėmė Glennas Richardas Boyce'as ir Caroly Janes iš Anglijos. Finale taip pat šoko poros iš Lenkijos, Moldovos ir Prancūzijos. Čempionate dalyvavo 35 poros.

WDSF reitingo varžybos Varšuvoje

Greta čempionato savaitgalį Varšuvoje vyko ir WDSF reitingo varžybos, kuriose Lietuvos šokėjai tapo prizininkais ir finalininkais.

Suaugusiųjų standartinių šokių grupėje Evaldas Sodeika ir Ieva Žukauskaitė (Kauno „Kaspinas“) laimėjo sidabro medalius.

Geriausiai šioje grupėje pasirodė Rusijos atstovai Dmitrijus Žarkovas ir Olga Kulikova, o trečią vietą užėmė Aleksejus Gluchovas ir Anastasija Glazunova, taip pat iš Rusijos. Varžybose dalyvavo 63 poros.

Jaunimo standartinių šokių grupėje Andrejus Kovaliovas ir Veronika Samuolytė (Kauno „Editos Daniūtės šokių studija“) laimėjo bronzos medalius.

Geriausiai šioje grupėje pasirodė rusai Semionas Kržanovskis ir Jelizaveta Lychina, o antrą vietą užėmė Italijos atstovai Marco Bodini ir Kristina Charitonovaitė. Grupėje varžėsi 29 poros.

Jaunimo Lotynų Amerikos šokių grupėje į finalą pateko ir šeštą vietą užėmė Einoras Degutis ir Valery Mishel Petruna (Gargždų „Rolina“).

Šios grupės nugalėtojais tapo S. Kržanovskis ir E. Lychina, sidabro medalius laimėjo prancūzai Raffaello Brancato ir Amandine Van Biesbroeck, o trečią vietą užėmė Dawidas Podgajny ir Ewa Korpak iš Lenkijos. Grupėje varžėsi 45 poros.

WDSF reitingo varžybos Rygoje

Šį savaitgalį dar vienos WDSF reitingo varžybos vyko Latvijos sostinėje Rygoje, kur Lietuvos šokėjų poros tapo finalininkėmis.

Jaunimo Lotynų Amerikos šokių grupėje Edvinas Ringys ir Aistė Survilaitė (Tauragės „Spindulys“–Klaipėdos „Žuvėdra“) užėmė ketvirtą vietą.

Aukso medalius šioje grupėje laimėjo baltarusiai Ilja Judovinas ir Daria Marinesku, antra vieta atiteko Radovanui Kurinecui ir Eliskai Lancesovai iš Slovakijos, o trečią vietą užėmė Latvijos atstovai Leonardas Petkevicas ir Polina Cepilova. Varžybose dalyvavo 41 pora.

Jaunimo standartinių šokių grupėje penktą vietą užėmė Gedvinas Meškauskas ir Ugnė Bliujūtė (Kauno „Sūkurys“).

Grupės nugalėtojais tapo Rusijos atstovai Glebas Banikovas ir Marija Smirnova, sidabro medalius laimėjo Vladislavsa Pecenis ir Aleksandra Bahuševič (iš Latvijos), o trečią vietą užėmė Ricardas Steinfeldas ir Atilė Žukaitė, taip pat iš Latvijos. Grupėje varžėsi 32 poros.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją