Šeštadienį vykusiose suaugusiųjų standartinių šokių grupės „Grand Slam” varžybose Evaldas Sodeika ir Ieva Žukauskaitė (Kauno „Kaspinas”) laimėjo sidabro medalius, o Vaidotas Lacitis ir Veronika Golodneva (Vilniaus „Dileksa” – Kauno „Editos Daniūtės šokių studija”) užėmė ketvirtą vietą.

Varžybų nugalėtojais tapo rusai Dmitryjus Žarkovas ir Olga Kulikova, o trečią vietą užėmė Francesco Galuppo ir Debora Pacini iš Italijos. Varžybose dalyvavo 61 pora.

Dar vienos WDSF reitingo varžybos vyko Hradec Kralovėje (Čekija), kur Lietuvos atstovai tapo prizininkais ir finalininkais.

Suaugusiųjų Lotynų Amerikos šokių grupėje Dominykas Daukšas ir Svetlana Azarova (Kauno „Sūkurys”) laimėjo bronzos medalius, o Adomas Kielaitis ir Ugnė Bruzgaitė (Klaipėdos „Žingsnis”) finale užėmė šeštą vietą.

Geriausiai šioje grupėje pasirodė Vokietijos šokėjai Marekas Buresas ir Anastasia Iermolenko Khadjeh-Nouri, o antrą vietą užėmė Vladislavas Kolesnikovas ir Naja Dolenc iš Slovėnijos. Grupėje varžėsi 24 poros.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)