Suaugusiųjų standartinių šokių grupėje Evaldas Sodeika ir Ieva Žukauskaitė (Kauno „Kaspinas”) laimėjo aukso medalius, o Tomas Fainšilas ir Violeta Posmetnaja (Kauno „Editos Daniūtės šokių studija”) užėmė penktą vietą.

Antrą vietą šioje grupėje užėmė Madis Abelis ir Aleksandra Galkina iš Estijos, o trečia vieta atiteko Austrijos atstovams Vasilijui Kirinui ir Jekaterinai Prozorovai. Varžybose dalyvavo 58 poros.

Senjorų I standartinių šokių grupėje Tomas Rimkus ir Nerija Surblytė-Rimkienė (Kauno „Kaspinas”) tapo nugalėtojais.

Sidabro medalius šioje grupėje laimėjo italai Mirko Gandelli ir Elena Pariscenti, o trečią vietą užėmė Luca Andriolo ir Silvia Danese taip pat iš Italijos. Grupėje varžėsi 6 poros.

Jaunimo standartinių šokių grupėje Andrejus Kovalevas ir Veronika Samuolytė (Kauno „Editos Daniūtės šokių studija”) buvo ketvirti.

Šioje grupėje geriausiai pasirodė rusai Maksimas Pugačiovas ir Kira Oksas, antrą vietą užėmė Latvijos atstovai Ricardas Steinfeldas ir Atilė Žukaitė, o bronzos medalius laimėjo Michalas Kieszekas ir Julia Stefanska ir Lenkijos. Varžybose dalyvavo 41 pora.

Jaunimo Lotynų Amerikos šokių grupėje Edvinas Ringys ir Aistė Survilaitė (Tauragės „Spindulys” - Klaipėdos „Žuvėdra”) liko ketvirti.

Grupės nugalėtojais tapo Lenkijos atstovas Dawidas Podgajny ir Ewa Korpak, sidabro medalius laimėjo Avtandilis Shonia ir Elene Gavitaia iš Gruzijos, o trečią vietą užėmė rusai Philippas Oniščenka ir Jekaterina Pantelejeva. Grupėje varžėsi 37 poros.

Jaunių II standartinių šokių grupėje Kasparas Arys ir Rugilė Kičiatovaitė (Gargždų „Rolina”) tenkinosi penkta pozicija.

Aukso medalius laimėjo rumunai Zicoane Heleris Sebastianas Alinas ir Copoc Anca, antrą vietą užėmė lenkai Kacperas Greczynskis ir Natalia Dabrowska, o trečią – Roberts Andersons ir Jekaterina Rasimjonoka iš Latvijos. Grupėje varžėsi 28 poros.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)