Oficialiai apie sunkiasvorių dvikovą turėtų būti pranešta artimiausiomis dienomis, nes kol kas derinamos paskutinės jos detalės. Tikimasi, kad abu boksininkai kovos ne tik dėl IBF diržo, kuris dabar priklauso A. Joshua, bet ir WBA bei WBO diržų.

Pastarųjų dviejų trečiadienį atsisakė T. Furry, iš kurio dėl dabartinių skandalų ir dopingo vartojimo buvo atimta boksininko licencija. Toks sprendimas buvo priimtas po to, kai 28-erių britas prisipažino vartojęs kokainą.

T. Furry prieš beveik metus kiek nelauktai nukarūnavo V. Kličko ir pasipuošė trimis diržais: WBA, IBF ir WBO. Tačiau iki šiol jau du kartus atšaukė suplanuotą revanšą.

2012 metų Londono olimpinių žaidynių čempiono ir V. Kličko dvikova turėtų vykti lapkričio 26 dieną Mančesteryje esančioje arenoje, kuri talpina net 21 tūkst. žiūrovų.

„Susitarimas yra pasiektas. Dėl finansinių sąlygų taip pat buvo susitarta. Vienintelė problema buvo su JAV transliuotojais, bet ji jau išspręsta“, – BBC radijui sakė bokso propaguotojas Eddie Hearnas.

V. Kličko per savo ilgą karjerą yra dalyvavęs 68-iose kovose ir savo sąskaitoje turi net 64 pergales. Tuo metu 27-erių A. Joshua profesionalų ringe kol kas yra nepralaimėjęs – triumfavo visose 17-oje dvikovų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)