Nugalėtojoms 9 taiklius metimus atliko Raminta Tamoševičiūtė, 8 – Gabija Gaidytė, 7 – Deimantė Baranauskaitė, 5 – Gabija Ustilaitė, 3 – Rūta Gervytė, 2 – Paulina Vaitkevičiūtė, 1 – Irma Selimavičienė.

Vilniaus komandoje rezultatyvumu išsiskyrė Ieva Balčiūtė ir Erika Verbovik (po 11 įvarčių), Gintarė Anužytė (6), Gabija Balevičiūtė (3) ir Gerda Trušytė (2).

Rungtynės buvo labai atkaklios, kur pradžioje persvarą turėjo vilnietės. Tačiau vėliau alytiškės įsitikino, kad gali rimtai kibti į atlapus labiau prityrusioms varžovėms ir tai realiai įrodė aikštelėje.

Jau pirmo kėlinio pabaigoje Alytaus klubas išsiveržė į priekį rezultatu 18:17, bet kėlinį pralaimėjo minimalia persvara 18:19.

Tuo metu antroje rungtynių pusėje „SRC-Margiris“ vis dažniau ėmėsi dominuoti aikštelėje ir vis dažniau švieslentė rodė rezultatą jų naudai (24:22, 27:26, 31:30). Finiše alytiškių pergalė rezultatu 35:33.

Dabar čempionate penki kolektyvai yra iškovoję po du taškus. Tai Klaipėdos „Dragūnas-Viesulas“, Vilniaus LEU „Šviesa-Eglė“, Kauno r. HC „Garliava SM-CASCADA“, „SRC-Margiris“, „ALANDEKO-VICHY“, o Kauno „ACME-Žalgiris“, Šiaulių „ŠSG-SM Dubysa“ ir Utenos DSC dar taškų neturi.

Kitos čempionato rungtynės antroje spalio mėnesio pusėje po Lietuvos moterų rankinio rinktinės treniruočių stovyklos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)