„Sharks“ laimėjo namuose rezultatu 3:2 (0:1, 1:0, 1:1, 1:0). Susitikimą šeimininkų vartuose pradėjo Troy Grosenickis, žaidęs iki antro kėlinio vidurio ir atrėmęs 7 iš 8 varžovų smūgių.

33-ią minutę vietoje jo į aikštę žengė M. Armalis ir gynė savo komandos vartus iki dvikovos pabaigos. Lietuvis sulaikė 6 iš 7 priešininkų smūgių į vartus.

Nugalėtojams įvarčius pelnė Barclay Goodrow (34:00), Tommy Wingelsas (59:37) ir Kevinas Labancas (61:05). „Canucks“ gretose pasižymėjo Bo Horvatas (2:06) ir Svenas Baertschi (48:24).

S. Baertschi įvartis į M. Armalio ginamus vartus:

Primename, kad M. Armalis sutartį su „Sharks“ sudarė praėjusį balandį. Iki tol 24-erių žaidėjas gynė Švedijos pirmenybėse rungtyniaujančio Stokholmo „Djurgardens“ klubo garbę.

Praėjusį sezoną „Sharks“ gretose užbaigė ir Lietuvos ledo ritulio veteranas Dainius Zubrus. 38-erių puolėjas šiuo metu yra laisvasis agentas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)