Tarp vyrų dėl šio trofėjaus kovos aštuonios komandos. Jos varžybas pradės nuo ketvirtfinalio etapo, kuris įvyks lapkričio mėnesį. Iš aštuonių dalyvausiančių komandų, šešios yra iš aukščiausios Lietuvos rankinio lygos, o joms iššūkį bandys mesti KTU klubas, rungtyniaujantis LRF I lygos varžybose, ir dar pernai „Vivus.lt“ rankinio lygoje žaidę pasvaliečiai.

Praėjusiame sezone čempionu tapo Kauno „Granito–Kario“ klubas, finale įveikęs Alytaus „Varsos“ rankininkus.

Tuo tarpu moterys į kovą stos jau nuo finalo ketverto, kuris, įvyks vasario 11-12 dienomis. Praėjusiais metais čempionėmis tapusios Kauno „ACME–Žalgirio“ rankininkės bandys apginti nugalėtojų titulą ir šį sezoną.

LRF taurės varžybose dalyvausiančios vyrų komandos:

HC „Vilnius“, VHC „Šviesa“, Klaipėdos „Dragūnas“, Alytaus „Varsa– Stronglasas“, Pasvalio Kurana–SM, Panevėžio Grifas–R. Sargūno sporto gimnazija–KKSC“, Kauno „Granitas–Karys“, Kauno technologijos universitetas (KTU).

LRF taurės varžybose dalyvausiančios moterų komandos:

Klaipėdos „Dragūnas–Viesulas“, Kauno „ACME–Žalgiris“, Garliavos HC „SM- Cascada“, Vilniaus LEU „Šviesa–Eglė“.

Praėjusiame sezone finalo ketverto varžybos vyko Klaipėdoje. Kuriame Lietuvos mieste ekipas išvysime besikaunančias dėl LRF taurės, paaiškės artimiausiu metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)