Turnyre dalyvavo 70 dalyvių iš 15 Europos šalių. R. Šidlauskienė surinko 11 taškų iš 18 galimų ir užtikrintai (artimiausias konkurentes aplenkė 2 taškais) iškovojo aukso medalį.

Antrą ir trečią vietas surinkusios po 9 taškus atitinkamai užėmė Zoja Uvačan iš Latvijos ir Olandijos atstovė Barbara Graas.

R. Šidlauskienė tapo triskart Europos moterų veteranų čempione.

Pirmą varžybų dieną greitųjų šaškių programoje R. Šidlauskienė surinko 10 taškų ir pasidalino 1-2 vieta, bet dėl papildomo koeficiento tapo Europos vicečempione. Čempione tapo Latvijos atstovė Z. Uvačan, o trečią vietą užėmė olandė tarptautinė meistrė B. Graas

Gerai sužaidė ir kitas Lietuvos atstovas Vaidas Puočiauskas, kuris bendrame turnyre pasidalino 2-10 vietas, bet dėl papildomo koeficiento liko šeštoje pozicijoje.

Europos veteranų čempionu tapo Jevgenijus Gurkovas iš Rusijos (13 tšk.), antrą vietą užėmė Igoris Čartorickis iš Vokietijos, o bronzos medalis buvo įteiktas Olandijos atstovui Peteriui Van Der Stapui (12 tšk.).

Savo amžiaus grupėje (60+ metų) Vaidas Puočiauskas iškovojo sidabro medalį. Europos čempionate taip pat žaidė ir Virgilijus Žutautas, kuris surinko 10 taškų ir užėmė 25 vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją