Suaugusiųjų aštuonvietę irklavo ir Lietuvos pagrindinės rinktinės nariai Dovydas Nemeravičius ir Armandas Kelmelis. Kartu su jais irklavo Karolis Kamarauskas, Giedrius Bieliauskas, Mantas Juškevičius, Justinas Balašaitis, Arnas Kazlauskas ir Matas Jakubauskas, o vairininkas buvo Edgaras Savickis.

Jaunių įgulą sudarė Valdas Venckus, Augustinas Jankevičius, Žilvinas Vasiliauskas, Vilius Valaitis, Dominykas Bočkus, Rokas Bendžius, Dignas Stulpinas, Aras Mikelionis ir Povilas Rubinas.

Geriau sekėsi suaugusiems, kurie distanciją įveikė per 6 min. 54,66 sek. ir toli už nugaros paliko visus konkurentus. Antrą vietą užėmė Berlyno rinktinė (7:01,95), o trečią kita Vokietijos sostinės komanda „Ruderverein Berlin von 1878“ (7:04,78).

Lietuvos jaunių ekipa tarp 12-os įgulų liko 7-a (7:36,19). Nugalėtojais tapo Berlyno rinktinė (7:07,19), aplenkusi Bydgoščiaus BTW (7:19,39) ir Torūnės „AZS UMK Energa“ (7:21,95) komandas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją