Nuo šiol Lance'as Armstrongas gali dalyvauti kitų sporto šakų, nesusijusių su dviratininkų lenktynėmis, regionų ar nacionalinėse varžybose. Tačiau jis ir toliau negali varžytis nacionaliniuose čempionatuose ir tarptautinėse varžybose.

2012 metų birželį USADA apkaltino L. Armstrongą dopingo vartojimu. Rugpjūčio 23-ią dieną dviratininkas savo oficialioje svetainėje internete pareiškė, kad atsisako toliau bandyti įrodyti savo nekaltumą teisme. Jau kitą dieną L. Armstrongas buvo diskvalifikuotas iki gyvos galvos. 2013 metų sausį jis pats prisipažino vartojęs draudžiamus preparatus.

Dabar 44-erių metų ir penkių vaikų tėvas L. Armstrongas savo karjeros viršūnėje septynis kartus iš eilės (1999-2005) laimėjo prestižines „Tour de France“ lenktynes, bet vėliau visi titulai iš jo buvo atimti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)