Dalyvių registracija į spalio 15 d. vyksiantį tarptautinį Vilniaus 20 km bėgimą jau prasidėjo.

Tūkstančius dalyvių pritraukiantis Vilniaus 20 km bėgimas pasižymi įspūdinga trasa, kuri driekiasi žaliausiu sostinės rajonu Žvėrynu. Kaip ir ankstesniais metais, varžybų dalyviai startuos ir finišuos Upės g., o trasa drieksis Maloniosios, Pušų, Vytauto, Mickevičiaus, Kraševskio, Birutės gatvėmis, Vingio parku, pėsčiųjų taku Geležinio vilko g., Goštauto g. ir Baltuoju tiltu.

„Vilniaus 20 km bėgimas viena lygiausių ir greičiausių trasų Lietuvoje, be to, ji suteikia galimybę pasigrožėti puikiais sostinės vaizdais. Pasibaigus vasaros sezonui visi paprastai jau būna pakankamai gerai fiziškai pasiruošę, jau yra bėgę ne viename maratono ar pusės maratono bėgime, tad tai puiki proga pasigerinti savo asmeninį rezultatą įveikiant 20 km nuotolį, o galbūt tapti 10 km bėgimo plentu čempionais“, – teigė bėgimą organizuojančios asociacijos „Sporto renginiai“ direktorius Evaldas Martinka.

Trumpesnių nuotolių mėgėjai taip pat turės iš ko rinktis. Jiems siūloma išbandyti save 3,5 km distancijoje, taip pat galima varžytis 10 km ir 3,5 kilometrų šiaurietiško ėjimo rungtyje. Vaikams siūloma 1 km rungtis, į kurią iki spalio 1 d. galima registruotis nemokamai.

Tarptautinis Vilniaus 20 km bėgimas pritraukia ne tik Lietuvos bėgimo profesionalus ir mėgėjus, jame dalyvavo Kenijos, Prancūzijos, Estijos, Ukrainos ir Baltarusijos bėgikai.

Vilniaus 20 km bėgimo organizatoriai siūlo į renginį registruotis jau dabar. Anksčiau užsiregistravusiems taikomas mažesnis dalyvavimo mokestis, taip pat lieka daugiau laiko treniruotis ir tinkamai pasiruošti bėgimui.

Į visas Vilniaus 20 km bėgimo rungtis reikalinga išankstinė registracija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)