K. Šleiva mūšį su egiptiečiu M. Elsayedu prisimins ilgam. Pranašumo svarstyklės svyravo tai į vieną, tai į kitą pusę. K. Šleiva taškus rinko ir išsiverždavo į priekį po efektingų metimų stovėsenoje, tuo tarpu Afrikos čempionas savo juodą darbą darė parteryje. Pirmas kėlinukas baigėsi neįtikėtinu rezultatu 10:10.

Antras kėlinukas buvo be galo ilgas ir dramatiškas. Kristupas spėjo pabuvoti pavojingoje padėtyje, tačiau sėkmingai išsikapanojo. Keli paeiliui lietuvio metimai per petį leido kiek atitrūkti, tačiau egiptietis ir toliau tirpdė skirtumą. Likus mažiau nei 10 sekundžių iki finalo sirenos pergalė buvo ranka pasiekiama, tačiau per triukšmą K. Šleiva ko gero neišgirdo treneriu Olego Antoščenkovo ir Mindaugo Ežerskio raginimų būti akylam.

Egiptietis suspėjo truktelėti lietuvio ranką į save ir užbėgti už nugaros. Sėkmingai atliktas afrikiečio „pervedimas“ atnešė jam pergalę neįprastu tokio rango varžyboms rezultatu 18:17.

K. Šleiva pasaulio jaunimo imtynių čempionate užėmė dešimtą vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)