Šiais metais šventė plečia savo ribas ir tampa tarptautiniu renginiu, kurį vainikuos parodomosios rungtynės tarp Izraelio ir Lietuvos vyrų komandų. Izraelio ambasados Lietuvoje iniciatyva į Lietuvą atvyksta vieni pajėgiausių šalies paplūdimio tinklininkų Alonas Sanderovičius ir Ovadia Sidonas, kurie išbandys savo jėgas kovoje prieš lietuvius Arną Rumševičių ir Luką Každailį.

Izraelio ambasadai yra didžiulis džiaugsmas ir garbė prisidėti prie šio smagaus tinklinio nakties renginio, kuris sutrauks daugybę tinklinio mėgėjų bei profesionalų. Paplūdimio tinklinis yra labai populiari sporto šaka Izraelyje. Kaip ir Lietuvoje, tai yra daugumos žmonių pamėgta pramoga ir hobis, kuria jie mėgaujasi ištisus metus. Su nekantrumu laukiu mėgėjų varžybų ir žinoma draugiško mačo tarp Lietuvos ir Izraelio profesionalų“, - komentavo Izraelio valstybės ambasadorius Lietuvai Amiras Maimonas.

Lietuvos paplūdimio tinklinio rinktinės narys Arnas Rumševičius laukia įdomių rungtynių.

„Su šia komanda mums dar nėra tekę susitikti jokiose varžybose, todėl džiaugiamės, kad pavyko ją pasikviesti į Vilnių. Mums naudinga išbandyti savo jėgas prieš nepažįstamus varžovus, tuo labiau prieš artėjantį Europos jaunimo (iki 22-ejų metų) čempionatą Graikijoje. Labai nesinorėtų namuose nuvilti savo sirgalių ir apsijuokti, todėl stengsimės iš visų jėgų.“

Vilniečius taip pat turėtų nudžiuginti mylimos sostinės vyrų tinklinio komandos „Flamingo Volley“ naujo sezono pristatymas. Lietuvos čempionai, praėjusiais metais sėkmingai debiutavę Baltijos lygoje, šiemet kelia sau dar ambicingesnius tikslus ir stiprina komandą naujais žaidėjais iš Lietuvos ir užsienio. Tinklinio mėgėjai, dalyvaudami įvairiose rungtyse, turės galimybę laimėti ne tik daugybę prizų, bet ir galimybę sužaisti rungtynes poroje su „Flamingo Volley“ žaidėjais, 2015 metų Lietuvos paplūdimio tinklinio čempionais Robertu Juchnevičiumi ir Artūru Vasiljevu.

„Džiaugiamės kasmet vis labiau populiarėjančia ir vis daugiau dalyvių bei žiūrovų pritraukiančia švente. Šiemet su Izraelio ambasados pagalba „Tinklinio naktis“ tapo tarptautiniu renginiu, į kurį atvyksta pajėgi Izraelio tinklininkų pora. Tikimės, kad mūsų bendradarbiavimas su kitoms šalimis tęsis ir šis renginys kasmet taps vis įdomesnis tiek sportine, tiek pramogine prasme“, - žada Lietuvos tinklinio federacijos prezidentas Marius Vasiliauskas.

Visų tinklinio entuziastų taip pat lauks didžiausias Lietuvoje mėgėjų 4x4 turnyras, vyksiantis net aštuoniose aikštelėse, o jei visi norintys dalyvauti netilps – vėl bus įrengtos papildomas aikšteles ant žolės. Komandoje privalės būti ne mažiau nei 2 moterys ir negalės žaisti daugiau nei 1 aukšto meistriškumo sportininkas ar sportininkė.

„Tinklinio nakties“ mėgėjų turnyro pradžia 18.00 val. Komandos registruojasi nuo 17.00 val. Būtina išankstinė registracija puslapyje 360sport.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)