Evaldas Sodeika ir Ieva Žukauskaitė (Kauno „Kaspinas“) tapo vicečempionais, o Vaidotas Lacitis ir Veronika Golodneva (Vilniaus „Dileksa“) laimėjo bronzos medalius.

Varžybų nugalėtojais tapo vokiečiai Simone Segatori ir Annette Sudol. Finale varžėsi dar trys poros iš Rusijos, Danijos ir Vokietijos. Varžybose dalyvavo 227 poros.

Jaunių II standartinių šokių grupės varžybose Karolis Burneikis ir Izabelė Šekaitė (Kauno „Tvistas“) užėmė trečią vietą.

Šioje grupėje geriausiai pasirodė rusai Artuimas Nasretdinovas ir Jelizaveta Semaško, o sidabro medalius laimėjo Glennas Richardas Boyce'as ir Caroly Janes iš Anglijos. Finale taip pat varžėsi Moldovos, Rumunijos ir Rusijos šokėjai. Varžybose dalyvavo 107 poros.

Aukso medalius penktadienį vykusiose suaugusiųjų A klasės standartinių šokių grupės varžybose laimėjo Marius Ilčiukas ir Olga Golcova (Kauno „Editos Daniūtės šokių studija“).

Lietuvos šokėjų porai nusileido antroje vietoje likę italai Marco Sirocchi ir Martina Gargano bei trečią vietą užėmę Alessandro Lippi ir Sofija Aksenčyk, taip pat iš Italijos. Finale dar šoko po vieną porą iš Italijos, Rusijos ir Kinijos. Šioje grupėje varžėsi 96 poros.

„German Open Championships“ yra vienos didžiausių sportinių šokių varžybų metuose, į kurias susirenka stipriausios pasaulio šokėjų poros.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)