Pirma diena buvo skirta pradedantiesiems ir golfo naujokams, neturintiems žaidimo įgūdžių. Penktadienio popietę, nusprendusius praleisti golfo lauke, profesionalūs treneriai mokė smūgiavimo ir ridenimo technikos. Po pamokos susirinkusieji susirungė ridenimo turnyre. Prizininkai buvo apdovanoti specialiais DELFI prizais.

DELFI golfo turnyras

Antrą dieną (šeštadienį) vyko DELFI golfo turnyras žaidėjams, subūręs per 70 dalyvių iš visos Lietuvos. Žaidėjai varžėsi 4 pogrupiuose, kuriuos nugalėjo Edgaras Butrimas, Ridas Žulys, Violeta Soloveičikė ir Danielius Novikovas. Geriausią rezultatą (gross score) pademonstravo 17-metis praeitų metų Lietuvos reitingo nugalėtojas Gediminas Markevičius, per mažiausią smūgių skaičių sužaidęs visą lauką.

DELFI golfo turnyras

DELFI turnyras išsiskyrė didele gausa partnerių. Dalyviai džiaugėsi ne tik turininga programa, bet ir puikiomis vaišėmis ir prizais. Po turnyro vyko speciali rungtis vertingam dulkių siurbliui laimėti. Šį prizą iškovojo Arnoldas Balčiūnas.

DELFI golfo turnyras

Organizatoriai džiaugiasi puikiu renginiu ir dėkoja visiems dalyviams ir partneriams!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)