Vaikų ledo ritulį daugelį metų remiantis ir 2010 metų Nacionalinės vaikų ledo ritulio lygos prezidentu išrinktas Dainius Zubrus į Lietuvą šiemet atvežė 30 ledo ritulio aprangos komplektų, skirtų naujokams 4–6 metų vaikams.

Daugiau nei 1000 rungtynių NHL lygoje sužaidęs D. Zubrus ir stipriausioje ledo ritulio lygoje šiemet debiutuosiantis Mantas Armalis improvizuotoje treniruotėje dalyvaus iš karto po spaudos konferencijos, kurioje pristatys paramą Lietuvos vaikų klubams, pasidalins mintimis apie praėjusį sezoną ir tolesnius karjeros vingius.

Planuojama, kad žiūrovams atvira treniruotė arenoje ketvirtadienį prasidės 10.15 val. D. Zubraus ir M. Armaliaus pėdomis svajojantys žengti ir ledo ritulį lankantys vaikai rudenį pradės kovas Nacionalinės vaikų ledo ritulio lygos čempionate.

Dainius Zubrus
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)