Paskutinės rungtynės Lietuvoje

Rio de Žaneiro olimpiadai besiruošianti Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė pirmadienį baigs pasirengimą Lietuvoje. Su savo žiūrovais krepšininkai atsisveikins Kauno „Žalgirio“ arenoje, kur susitiks su Europos čempione Ispanija. Pasirengimą olimpiadai Lietuvos krepšinio rinktinė tęs Ispanijoje, Argentinoje ir Brazilijoje.

Lietuvos ir Ispanijos krepšinio rinktinių rungtynes stebėkite DELFI TV.

Kontrolinės krepšinio rungtynės

Kauno „Žalgirio“ arena (Mindaugo pr. 50)
Liepos 18 d. (pirmadienis)
18:30 Lietuva – Ispanija

Paskutinė repeticija prieš olimpiadą

Lietuvos baidarių ir kanojų irkluotojams paskutine repeticija prieš Rio de Žaneiro olimpines žaidynes bus šeštadienį Trakuose vyksianti „Galvės regata“. Joje dalyvaus olimpinius kelialapius turintys kanojininkas Henrikas Žustautas, baidarininkas Ignas Navakauskas bei dvivietė baidarę irkluojantys Aurimas Lankas ir Edvinas Ramanauskas.

„Europos čempionate buvau antras. Galėjau ir dėl pirmos vietos kovot, bet pirmus 50 metrų irklavau tik aštuntas, todėl dabar labai didelį dėmesį skiriam startui. Jeigu olimpiadoje pirmus 100 metrų sugebėsiu būti tarp lyderių, kovosiu dėl aukso“, - vaizdo apžvalgoje sako prieš tris savaites Europos vicečempionu tapęs H. Žustautas.

Baidarių ir kanojų irklavimo „Galvės regata“

Trakų irklavimo bazė (Karaimų g. 73)
Liepos 16 d. (šeštadienis)
12:00 varžybų pradžia
15:00 finalai

Be lyderio likusi rinktinė kibs į atlapus afrikiečiams

Lietuvos teniso rinktinė Deviso taurės turnyre Kaune susitiks su Pietų Afrikos Respublikos komanda. Lietuviams teks verstis be rinktinės lyderio Ričardo Berankio. Pirmos raketės vaidmuo atiteks 423 vietą pasauliniame reitinge užimančiam Laurynui Grigeliui.

„Žaidžiant su Pietų Afrikos Respublikos rinktine, mums labai paranki grunto danga. Tai gali būti mūsų koziris“, - vaizdo apžvalgoje tikina L. Grigelis, be kurio rinktinei taip pat atstovaus Lukas Mugevičius, Tadas Babelis ir Tomas Vaišė.

Deviso taurės teniso turnyras

Ąžuolyno teniso centras (Sporto g. 3, Kaunas)
Liepos 15 d. (penktadienis)
11:00 vienetų susitikimai

Liepos 16 d. (šeštadienis)
13:00 dvejetų susitikimas

Liepos 17 d. (sekmadienis)
11:00 vienetų susitikimai

Teniso maratonas tęsis Vilniuje

Po Deviso taurės turnyro, geriausi Lietuvos tenisininkai iš Kauno persikels į Vilnių ir dalyvaus ITF „Futures“ turnyre „Prezidento taurė“. Tai – vienintelis profesionalų teniso turnyras Lietuvoje. Šeštadienį prasidės kvalifikacinis turnyras, o pirmadienį – pagrindinis turnyras, kuris truks visą savaitę. „Prezidento taurės“ čempiono titulą gins Laurynas Grigelis. Vilniuje varžysis ir kiti Daviso taurės turnyre žaisiantys rinktinės tenisininkai Lukas Mugevičius, Tadas Babelis ir Tomas Vaišė.

ITF „Futures“ teniso turnyras „Prezidento taurė“

Vilniaus Bernardinų sodo teniso aikštynas (B. Radvilaitės g. 6C)
Liepos 16 d. (šeštadienis)
10:00 kvalifikacinis turnyras

Liepos 17 d. (sekmadienis)
10:00 kvalifikacinis turnyras

Liepos 18 d. (pirmadienis)
10:00 pagrindinis turnyras

Vilniuje varžysis paplūdimio tinklininkai

Sostinėje savaitgalį vyks antrasis Lietuvos paplūdimio tinklinio čempionato etapas. Finalinis trečiasis etapas numatytas rugpjūčio 20-21 d. taip pat Vilniuje.

Lietuvos paplūdimio tinklinio čempionatas

Vilniaus „Credit24“ arena prie Baltojo tilto
Liepos 16 d. (šeštadienis)
10:00 varžybų pradžia

Liepos 17 d. (sekmadienis)
10:00 varžybų pradžia

Žirgų šventė Raseiniuose

Raseinių hipodrome vėl vyks lygiosios žirgų lenktynės. Šeštadienį jose startuos net 39 žirgai. Iš viso bus surengti septyni bėgimai. Sekmadienį Raseinių hipodrome bus surengtos ir žirgų konkūrų varžybos.

DELFI TV rodys šeštadienį vyksiančias žirgų lenktynes.

Lygiosios žirgų lenktynės

Raseinių hipodromas (Dumšiškių kaimas)
Liepos 16 d. (šeštadienis)
15:00 žirgų lenktynės

Palangos oro uoste sieks greičio rekordo

Šeštadienį Palangos oro uostą drebins ne tik lėktuvai, bet ir lenktyniniai automobiliai ir motociklai. Oro uosto teritorijoje vyks maksimalaus greičio siekimo lenktynės. Jose lenktynininkams teks įveikti vieną mylią (1610 metrų). Varžybų žiūrovai galės išvysti ne tik Lietuvos, bet ir Baltijos šalių greičio rekordininką – dragsterį reaktyviniu lėktuvo varikliu, kuris pernai Palangos oro uoste išvystė rekordinį 389 km/h greitį.

Maksimalaus greičio siekimo varžybos

Palangos oro uostas (Liepojos g. 1)
Liepos 16 d. (šeštadienis)
15:00 įskaitiniai važiavimai
21:30 apdovanojimai

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją