Nors apie S. Gharibi asmeninį gyvenimą nėra žinoma labai daug, pastaruoju metu šis iranietis traukia viso pasaulio žiniasklaidos dėmesį. Kodėl? Atsakymą pateikia vyro nuotraukos. Lyg komiksų herojus atrodantis galiūnas praktiškai visą savo laiką skiria kūno tobulinimui, sunkumų kilnojimui ir verčia kraipyti galvas iš nustebimo.

„Instagram“ socialiniame tinkle jo sekėjų skaičius išaugo jau iki 59 tūkst. ir didėja sulig kiekviena diena. Dažniausiai iranietis publikuoja savo raumenų, krūtinės nuotraukas, internautai milžiną jau praminė „Irano Hulku“, „Persų Herakliu“.

Pats S. Gharibi didžiuojasi, kad visas jo kūnas sudarytas vien tik iš raumenų ir teigia, kad virš galvos gali iškelti 175 kg – praktiškai tiek pat, kiek sveria pats. Anot jo, į orą virš galvos gali pakilti ir drambliukas.

Į profesionalų sunkumų kilnojimą iranietis nesiveržia, tačiau savo šaliai yra atstovavęs keliuose kūno rengybos konkursuose, o pastaruoju metu pradėjo mąstyti apie galimybę išbandyti savo amerikietiškų imtynių ringe.

Jūsų dėmesiui – interneto sensacija tapusio S. Gharibi nuotraukų kolekcija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (318)