Pasaulio čempionato prizininkas kovos dėl Lietuvos čempiono marškinėlių

Lietuvos dviračių plento čempionate varžysis geriausi šalies dviratininkai, tarp jų ir praėjusių metų pasaulio čempionato prizininkas bei prestižinių „Tour de France“ ir „Giro d'Italia“ lenktynių etapų nugalėtojas Ramūnas Navardauskas. Dviratininkai kovos ne tik dėl medalių, bet ir dėl trispalve puoštų čempiono marškinėlių, kuriuos vilki ir prestižinėse lenktynėse.

„Tai yra didelė garbė. Visi tave mato ir visi atkreipia dėmesį. Turėti Lietuvos čempiono marškinėlius ir su jais važiuoti didžiosiose lenktynėse – labai garbinga“, - išskirtiniame interviu laidai „Lietuvos sportas“ sakė R. Navardauskas, kuris praėjusiais metais tapo Lietuvos čempionu asmeninėse lenktynėse, o grupinėse lenktynėse pralaimėjo Aidžiui Krupiui ir tenkinosi sidabro medaliu.

Lietuvos dviračių plento čempionatas

Ignalina

Birželio 24 d. (penktadienis)

Asmeninės lenktynės
15:00 veteranai – 15 km
16:15 jaunės – 15 km
16:45 jauniai – 25 km
17:30 moterys – 25 km
18:00 vyrai – 33 km

Birželio 25 d. (šeštadienis)

Grupinės lenktynės
10:00 jaunės – 60 km
12:00 jauniai – 90 km

Birželio 26 d. (sekmadienis)

Grupinės lenktynės

10:00 veteranai – 120 km, veteranės – 60 km
10:00 moterys – 120 km
13:30 vyrai – 180 km
17:00 apdovanojimai

Trakuose – paskutinė repeticija prieš olimpiadą

Geriausiems šalies irkluotojams generaline repeticija prieš Rio de Žaneiro olimpines žaidynes bus savaitgalį Trakuose vyksianti tarptautinė regata „Gintariniai irklai“. Nuo 1962 metų rengiamoje regatoje startuos daugiau negu 500 irkluotojų iš 11 šalių. „Gintarinių irklų“ regatoje dalyvaus visi, olimpinius kelialapius turintys Lietuvos irkluotojai. Olimpiečiams tai bus paskutinės varžybos prieš olimpiadą. Rio de Žaneire startuos penkios lietuvių valtys, iš viso dešimt irkluotojų.

„Komanda tikrai didelė ir yra daug galimybių, kad pasiseks iškovoti olimpinį medalį. Bet konkurencija bus labai didelė, tai tu gali likti ir pirmas, ir aštuntas. Reikės ir sėkmės“, - vaizdo apžvalgoje sako pasaulio ir Europos čempionės Milda Valčiukaitė ir Donata Vištartaitė.

Tarptautinė irklavimo regata „Gintariniai irklai“

Trakų irklavimo bazė

Birželio 24 d. (penktadienis)

16:00 varžybų pradžia

Birželio 25 d. (šeštadienis)

9:00 varžybų pradžia
14:30 finalai

Birželio 26 d. (sekmadienis)

9:00 varžybų pradžia
13:00 finalai

Futbolo A lyga

Lietuvos futbolo čempionate penktadienį vyks dvejos rungtynės. Atsilikimą nuo lyderių „Trakų“ iki minimumo gali sumažinti čempiono titulą ginantis Vilniaus „Žalgiris“, kuris svečiuosis Kaune.

Intriguojanti dvikova laukia Marijampolėje, kur ketvirtą vietą užimanti „Sūduva“ priims laipteliu aukščiau esantį Klaipėdos „Atlantą“. Po 16-o turo A lygoje bus trijų savaičių pertrauka, per kurią Lietuvos klubai pradės kovas Europos turnyruose.

„Įtampa išliks ir nebus atotrūkio iki pat čempionato pabaigos. Lyderių trejetą skiria vos keli taškai, todėl laukia labai įtempta kova“, - vaizdo apžvalgoje prognozuoja buvęs Lietuvos rinktinės treneris Algimantas Liubinskas, kuris apžvelgia ir Lietuvos klubų galimybes Europos turnyruose.

Lietuvos futbolo A lyga

Birželio 24 d. (penktadienis)

18:30 Marijampolės „Sūduva“ – Klaipėdos „Atlantas“ („Arvi“ stadionas)
20:30 Kauno „Stumbras“ – Vilniaus „Žalgiris“ (S. Dariaus ir S. Girėno stadionas)

Rekordinės žirgų lenktynės

Žirgų sporto mėgėjų šį savaitgalį laukia masiškiausios žirgų lenktynės Lietuvoje. 42 žirgai registruoti sekmadienį vyksiančioms lenktynėms Raseinių hipodrome, kuris yra vienintelis Baltijos šalyse, kuriame galima organizuoti tarptautines lygiąsias žirgų lenktynes. Su geriausiais Lietuvos žirgais varžysis ir kaimyninės Lenkijos atstovai. Iš viso sekmadienį vyks septyni bėgimai.

Žirgų lenktynes rodys DELFI TV.

Lygiosios žirgų lenktynės

Raseinių hipodromas (Dumšiškių kaimas)

Birželio 26 d. (sekmadienis)

15:00 reitingo žirgų lenktynės

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją