Reitingo turnyre, vykusiame pajūryje įsikūrusiame „National Golf Resort“ golfo klube, dalyvavo 82 žaidėjai iš visos Lietuvos, Estijos, Latvijos, Belgijos, Vokietijos ir kitų šalių.

Sėkmingiausiai turnyras susiklostė žaidėjams iš Lietuvos – Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmų taurę iškovojo pirmu numeriu Lietuvoje reitinge esantis Gediminas Markevičius, kuriam ir atiteko pereinamoji klaipėdiečio juvelyro Viktoro Sitalo sukurta taurė „Auksinė nugalėtojo pirštinė“. 2-ą vietą šioje kategorijoje užėmė Arnoldas Balčiūnas, 3-ia vieta atiteko Dariui Momkui.

Moterų grupėje triumfavo praėjusių metų Lietuvos atviro golfo mėgėjų čempionato nugalėtoja Rasa Butrimaitė, 2-a vieta atiteko Saulei Jarašūnaitei, 3-ia – Ingai Česnakienei.

III kategorijoje sėkmė nusišypsojo Alvydui Butkui, užėmusiam pirmą vietą, antrą vietą iškovojo A. Balčiūnas, o trečias buvo Mikaelis Ljungbergas.

IV kategorijoje prizines vietas pasidalijo Mantas Stankiavičius, iškovojęs pirmą vietą, antras buvo Aleksandras Dronovas, o trečia liko Anna Liubinskaja.

Nuo 2011 metų rengiamas Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmų taurės turnyras kasmet suburia vis daugiau golfo entuziastų žaidėjų ir žiūrovų. Šiemet jame apsilankė ir vienintelis profesionalus Lietuvos golfo žaidėjas Arnas Kaunas. Reitingo turnyre dalyvavo ir Lietuvos golfo federacijos prezidentas Rymantas Juozaitis, viceprezidentas Pierre`as Norgrenas ir generalinis sekretorius Mindaugas Markevičius.

Pasak turnyro šeimininkės, „National Golf Resort“ direktorės Rimos Žerlauskytės, renginio „Verslas. Golfas. Džiazas 2016“ organizatoriai ir dalyviai kasmet turi progą įsitikinti, kad visi trys iš pažiūros skirtingi dėmenys turi labai daug bendro.

„Verslas, golfas ir džiazas yra ne tik suderinami, bet ir puikiai vienas kitą papildantys komponentai. Žaidžiant golfą reikalingas ir verslui būdingas tikslo įvertinimas, ir – kaip džiaze – stiprus pasiruošimas, be kurio neišeitų meistriškai improvizuoti. Tačiau pagrindinis jungiamasis dėmuo greičiausiai visgi yra entuziazmas, siejantis visus golfui ir džiazui neabejingus klaipėdiečius ir kurorto svečius. Šis kasmetinis turnyras yra kasmet ypatingai laukiamas renginys“, – sako R. Žerlauskytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją