Jaunių II Lotynų Amerikos šokių grupėje tarp 26 porų Danila Sitovas ir Skaistė Svajonė Jazilionytė (Klaipėdos „Žuvėdra“) tapo nugalėtojais.

Sidabro medalius pelnė Kamilas Bochenekas ir Ilona Sak iš Lenkijos, aplenkę tautiečius Janą Bednarzą ir Viktoriją Lassak.

Jaunių II standartinių šokių grupėje (25 poros) pirmos dvi poros apsikeitė vietomis – lietuviai užleido pirmą vietą Lenkijos atstovams ir džiaugėsi sidabro apdovanojimai.

Trečią vietą užėmė lenkai Blažejus Snochowskis ir Karolina Deluga.

Lietuvos poros – varžybų Gruzijos sostinėje finalininkės

Gruzijos sostinėje Tbilisyje vyko pasaulio sportinių šokių federacijos (WDSF) reitingo varžybos, kuriose visi šokėjai iš Lietuvos tapo finalininkais.

Jaunimo Lotynų Amerikos šokių grupėje (14 porų) Nikita Kostinas ir Paula Bakanavičiūtė (Vilniaus „Ratuto“)užėmė ketvirtą vietą.

Nugalėtojais tapo Avtandilas Šonija ir Elene Davitaja iš Gruzijos, aplenkę trečią vietą užėmusius Nikitą Filatovą ir Jevgeniją Sorokovikovą iš Rusijos ir trečioje vietoje likusius bulgarus Nikolajų Kolevą ir Ekaterini Kratirą.

„Kylančių žvaigždžių“ (26 poros) Lotynų Amerikos šokių grupėje N. Kostinas ir P. Bakanavičiūtė taip pat užėmė ketvirtą vietą.

Pirma vieta vėl atiteko A. Šonijai ir E. Davitajai, bulgarai N. Kolevas ir E. Kratira buvo antri, o bronzą pelnė Rusijos šokėjai Michailas Kolosovas ir Varvara Stradina.

Suaugusiųjų Lotynų Amerikos (57 poros) šokių grupėje Jokūbas Venckus ir Miglė Klupšaitė (Vilniaus „Ratuto“) užėmė penktą vietą.

Varžybų nugalėjai - Giacomo Lazzarini ir Roberta Benedetti iš Italijos. Rusai Timuras Jusupovas ir Sofija Charina liko antri, o Vokietijos šokėjai Maksimas Stepanovas ir Ksenija Rybina liko treti.

Suaugusių standartinių šokių grupėje (39 poros) Lietuvos atstovai Tomas Fainšilas ir Violeta Posmetnaja (Kauno „Editos Daniūtės šokių studija“) užėmė penktą vietą.

Aukso medaliai atiteko rusams Jevgenijui Mošeninui ir Danai Spicynai, antri buvo Kipro atstovai Danijilas Ulanovas ir Katerina Isakovič, o trečią vietą užėmė Vokietijai atstovavę Antonas Skuratovas ir Aliona Uehlin.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją