Austė Atgalainytė („Geležiniai žmonės“, Kaunas, tren. S. Misevičius), startavusi moterų „Atletic“ kategorijoje, tapo čempione ir įgijo teisę gauti „profesionalės kortą“. Pasitarusi su treneriu, A. Atgailainytė atsisakė galimybės tapti profesionale ir nutarė siekti dar daugiau pergalių mėgėjų grupėje.

Airida Oksaitė („Sportonas“, Panevėžys, tren. Ž. Jankauskienė) – jaunimo kategorijoje iškovojo vicečempionės titulą, kauniečiai Andrius Pužauskas vyrų „Performance“ kategorijoje ir Andrius Slapčinskas vyrų „Superbody“ kategorijoje pateko į finalo šešetą. Abu vaikinai treniruojasi sporto klube „Geležiniai žmonės“ (tren. S. Misevičius).

Kaip pasakojo LKFF prezidentas S. Misevičius, kitais metais WFF-NABBA Europos čempionatas vyks Lietuvoje, todėl daugiau mūsų šalies sportininkų turės galimybę išmėginti savo jėgas tarp pajėgiausių Europos kultūrizmo ir fitneso meistrų. Tam reikės dalyvauti Lietuvos kultūrizmo ir fitneso čempionate ir patekti į finalininkų gretas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)