Trečiadienį mūsų sportininkės dalyvaus moterų atrankos varžybose, o ketvirtadienį J. Kinderis - vyrų varžybų atrankos etape. Penktadienį vyks moterų finalas, o šeštadienį - vyrų. Sekmadienį vyksiančiose mišrių estafečių varžybose Lietuvai pasaulio čempionų titulą po metų pertraukos sieks sugrąžinti L. Asadauskaitė-Zadneprovskienė ir J. Kinderis.

Pasaulio čempionatas dėl olimpinių kelialapių dar kovojantiems sportininkams yra paskutinė proga papildyti savo reitingo taškų kraitį. Olimpiniame moterų atrankos reitinge I. Serapinaitė šiuo metu turi 146 taškus (8-a vieta bendroje reitingo įskaitoje), o G. Venčkauskaitė - 130 (12-a vieta). Vyrų olimpiniame reitinge J. Kinderis šiuo metu turi 128 taškus ir užima 15-ą vietą.

L. Asadauskaitė-Zadneprovskienė olimpiniame reitinge užima 5-ą vietą (155 taškai), tačiau kelialapį į Rio de Žaneirą ji užsitikrino dar prieš metus. K. Gužauskaitė reitinge turi tik 58 taškus (63-ia vieta) ir į vietą olimpinėse žaidynėse jau taip pat nepretenduoja.

Maskvoje pirmos vietos laimėtojai pelnys 80 olimpinio reitingo taškų, antros - 75, trečios - 70, ketvirtos - 66 ir t.t.

Pasaulio čempionate pirmą dieną vyko moterų estafečių varžybos, kuriose dalyvavo 7 komandos. Nugalėtojomis tapo vokietės Lena Schoneborn ir Annika Schleu (1419 taškų), aplenkusios brites Samanthą Murray ir Joanną Muir (1409) ir baltaruses Kateriną Arion ir Iriną Prasiancovą (1405).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)