Vašingtono ekipai trys įvarčius – vieną jų pergalingą – pelnė T. J. Oshie (32:10, 43:23 ir 69:33 min.), vieną įmušė austras Andre Burakovsky (10:13).

Svečių iš Pitsburgo gretose pasižymėjo Benas Lovejoy (30:40), rusas Jevgenijus Malkinas (31:37) ir Nickas Bonino (48:42).

Tam, kad įskaitytų pergalingą T. J. Oshie įvartį teisėjai turėjo peržiūrėti vaizdo įrašą. Tai truko net 4 minutes. Toje situacijoje suklydo „pingvinų“ vartininkas Mattas Murray, kuris dešine kojos apsauga ir lazda įstūmė ritulį už savo ginamų vartų linijos.

„Capitals“ vartininkas Bradenas Holtby atrėmė 42 svečių metimus iš 45, o M. Murray – 31 arenos šeimininkų metimą iš 35.

„Penguins“ ir „Capitals“ ledo ritulininkai Stenlio taurės atkrintamose varžybose tarpusavyje susitinka pirmą kartą nuo 2009 metų.

Antros pusfinalio serijos rungtynės vyks naktį iš šeštadienio į sekmadienį Lietuvos laiku vėl Vašingtone.

„Capitals“ ekipa - absoliuti NHL reguliaraus sezono nugalėtoja su 120 taškų – visų atkrintamų varžybų metu turės namų arenos pranašumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)