Penktame plaukime ji finišavo tik 23-ia, o ketvirtą baigė vienuolikta.

Viktorija Andrulytė su 64 baudos balais pakilo į 44-ą poziciją iš 50-os, o Milda Eidukevičiūtė su 129 baudos balais tarp 84-ių buriuotojų yra 67-a.

Nauja lydere tapo abu plaukimus laimėjusi danė Anne-Marie Rindom (16 baudos balų), lenkianti lyderės poziciją praradusią belgę Evi Van Acker (18 baudos balų) ir suomę Tuulą Tenkanen (20 baudos balų).

Vyrų „Laser Standart“ klasėje, kur bus išdalinti paskutiniai kelialapiai į šių metų Rio de Žaneiro (Brazilija) vasaros olimpines žaidynes, trečią ir antrą vietas užėmęs Karolis Janulionis su 62 baudos balais po šešių plaukimų pakilo į 53-ią vietą, o Martis Pajarskas (60 baudos balų) yra 75-as tarp 152-iejų dalyvių.

Lyderiu liko Andrew Maloney (18 baudos balų) iš Naujosios Zelandijos, antrą vietą užima kroatas Toncis Stipanovičius, trečią – norvegas Kristianas Ruthas (abu po 25 baudos balus).

Burlentininkų „RS:X“ (85 dalyviai) klasėje startuojantis Juozas Bernotas po šešių plaukimų su 72 baudos balais yra 36-as.

Pirmauja britas Tomas Squiresas (7 baudos balai), lenkiantis graiką Vyroną Kokkalanį (10 baudos balų) ir lenką Pawelą Tarnowskį (13 baudos balų).

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją